6. ledna 2010 • 20:25

Další šok pro fanoušky. Woods dopoval?

Autor: Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle ještě scházelo! Skandál Tigera Woodse (34) má zcela novou kapitolu. A všechny jeho sexuální aférky, ať už potvrzené, nebo jen domnělé, jsou proti tomu slabý odvar.



Blesk.cz

Magazín Vanity Fair, který v únorovém vydání přináší o fenomenálním golfi stovi rozsáhlý materiál, včetně polonahé fotky na titulní straně, naťukl téma Tiger a doping!

Autor článku Buzz Bissinger, mimochodem držitel Pulitzerovy ceny za literaturu, předestírá možnost, že si Woods pomáhal nedovolenými prostředky, velice opatrně. Nicméně naznačuje, že když Tiger mohl roky podvádět manželku Elin Nordegren, aniž by se na to přišlo, jistě by byl schopen tajit i to, že »zobal«.

„Necháme-li všechny sexuální aféry stranou, největší ránu na jeho pověsti mu může zasadit spojení s Anthonym Galeaou, lékařem, který byl zatčen v Kanadě za pašování drog. Úřady ve Spojených státech mají podezření, že Galea zásoboval některé sportovce zakázanými léky podporující růstový hormon,“ píše Bissinger.

Woods se s Galeaou, který vinu popírá, několikrát sešel, když se v předminulé sezoně zotavoval po operaci kolena. „Neexistují žádné důkazy, že by Woods užíval zakázané látky, ani není předmětem vyšetřování.

Ale někteří sportovní novináři, kteří s Woodsem tráví dlouhé roky, si při jeho návratu na hřiště nemohli nevšimnout, že začíná vypadat jako Barry Bonds (slavný baseballista a hlavní postava dopingového skandálu v americké lize MLB – pozn. aut.),“ připomíná Bissinger. „A ať je Tiger vinen nebo ne, stínu pochybností už se asi nikdy nezbaví...“

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud