9. března 2010 • 04:59

Neumannová chtěla druhé dítě, teď je konec

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho si to Kateřina Neumannová (37) nechtěla připustit, i když jí to všichni kolem naznačovali. Teprve nedávno to vítězce v klasickém lyžování došlo. pověsti se výrazně přičinil manažer a otec její dcery Lucinky (6), Josef Jindra (51). A tak ho po letech odkopla. „Už spolu nejsou,“ potvrdily zdroje Blesku.



Blesk.cz

Nedávno zachytil fotograf Neumannovou, jak na olympiádě ve Vancouveru fandí po boku Jindry českým hokejistům. Jenže to už seděli vedle sebe ne jako milenci, ale pouze jako bývalí partneři. „Pořád jsou spolu v kontaktu kvůli Lucince a majetku, ale milostný poměr Katka ukončila,“ dodává osoba oběma blízká.

Neumannová, jejíž vyjádření se nepodařilo získat, sice v Kanadě měla dceru Lucinku, jenže Jindra tam dělal tatínka i druhé holčičce, Kristýnce. S její matkou Martinou Cachovou je totiž nerozdělila ani tragická dopravní nehoda, kterou v roce 1998 Cachová zavinila a při níž zahynula Jindrova dcera Dita (†18).

V plánu bylo i druhé dítě...

Během kariéry Jindra dělal Neumannové manažera, stal se otcem jejího dítěte, začali spolu podnikat. Neumannová a Jindra prožívali intenzivní vztah. Bývalá lyžařská královna se svým druhem dokonce plánovala dalšího potomka! Jenže teď je konec. Kateřinu přestaly bavit Jindrovy průšvihy i fakt, že má ještě další dvě rodiny, a dlouholeté soužití ukončila...

Katka je v tom! A s ženáčem? Takhle už na podzim roku 2002 informoval deník Blesk o vztahu Neumannové a jejího manažera Josefa Jindry. Ona však milenecký poměr vytrvale zatloukala.

Dokonce i když se jí v létě roku 2003 narodila dcera Lucinka, jméno otce nechtěla prozradit. A tak se vesele spekulovalo, někdy až absurdním způsobem. Padala spousta jmen potenciálních otců: herec Jan Čenský, Katčin trenér Stanislav Frühauf. Dokonce Jaromír Jágr!

Hlavním favoritem však byl vždycky Jindra, a když se před třemi lety objevila fotka, jak se oba líbají na Staroměstském náměstí, Katka si uvědomila, že nemá cenu dál zapírat. A svěřila se, že by chtěla Lucince pořídit sourozence.

Foto 


„Vůbec se tomu nebráním. Bude to součást mojí nejbližší budoucnosti,“ plánovala Neumannová v rozhovoru pro Blesk v lednu 2007. Jenže pak přišla na to, že má Jindra kromě manželky Vladimíry a dcery Markéty ještě poměr se svobodnou podnikatelkou Martinou Cachovou.

Ba co víc, že s ní má dceru Kristýnu, která se narodila jen měsíc a půl po Lucince. To Neumannová nerozdýchala a objevily se první spekulace o rozchodu. „Je to nesmysl a lež,“ odrážela lyžařka dotazy.

A aby snad dokázala svou pravdu, začala se objevovat s Jindrou stále častěji na veřejnosti. V dubnu 2008 s ním třeba přišla svědčit na svatbu herečce Veronice Žilkové. Jenže ve vztahu se objevovaly stále větší trhliny, které ještě prohloubil krach při pořádání loňského mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci.

„Život, který obecně vedeme, mi nevyhovuje,“ přiznala během šampionátu Neumannová. Bylo jen otázkou času, kdy Jindru pošle k vodě...

Tátu Lucinky vykopla kvůli jeho podrazům

Nevěra, neúspěšný šampionát v Liberci, kterému Neumannová šéfovala a skončil stomilionovým dluhem. Neprosperující penzion na Šumavě za 30 milionů, který s Jindrou postavili...

Tohle všechno Neumannová dlouholetému partnerovi může vyčítat. A rozhodla se jednat. „Už nechtěla být v jeho područí. Zvlášť, když na veřejnosti odnášela všechny průšvihy – nejen své, ale i jeho,“ vysvětluje zdroj Blesku.

 

TOHLE UŽ NA KATKU BYLO MOC
Ani MS v Liberci se nepovedlo.Foto Blesk
Padesát, osmdesát, sto jedenáct milionů... Dluhy po libereckém mistrovství světa šplhaly jako o závod. Padají na hlavu Neumannové, šéfky organizačního výboru, jemuž však jako šedá eminence vládl právě Jindra.
Definitivní konec vztahu s Jindrou.Foto Blesk
Penzion na Šumavě otevřela Neumannová spolu s Jindrou na podzim 2005. Investovala do něho 30 milionů a splácet ho má ještě 5 let. Jenže z čeho, když luxusní apartmány zejí prázdnotou?

Ani MS v Liberci se nepovedlo.
Ani MS v Liberci se nepovedlo.

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud