11. dubna 2010 • 20:00

VIDEO: Na fanoušky Střížkova letěl i kámen

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je nenávist až za hrob. Fanoušci Bohemians 1905 nemůžou své rivaly ze Střížkova (s prakticky stejným klokanem ve znaku) ani cítit. A když se k tomu přidá krok vedení Bohemians Praha, které v sobotním derby nepustilo své hráče na hřiště, vysoce třaskavá směs je na světě.



Zášť vůči šéfovi svého klubu Karlu Kaprovi si tak možná tři desítky odvážlivců fandících střížkovské Bohemce v sobotu vyžrala na vlastní kůži.


"Když už je jasné, že se opravdu hrát nebude, úsměvy na zmrzlých tvářích pokropených studenou přeháňkou tuhnou. Rychle pryč odsud, než si domácí ultras přijdou vylít vztek za Kapra, nebo raději počkat?"

Tak vypadal odchod fanoušků Střížkova:
Odchod fanoušků Střížkova z Ďolíčku
Video se připravuje ...


Tak popisuje situaci v Ďolíčku reportér deníku Sport, který prožil den v kůži fanouška Bohemians Praha.

"Venku před vchodem už to začíná houstnout, před mřížemi stojí kordon policistů. Bezradnost ukončí jejich velitel: 'Poslouchejte!' zakřičí. 'Rychle běžte do autobusu, nezdržujte se!'

Vteřinu váhání vystřídá úprk k dvěma dveřím. Na těžkooděnce i fanoušky se snáší lepkavý déšť z kelímků od piva, jeden z útočníků se dostane až těsně k autobusu, ale na krku už mu leží policista.

Atmosféru vyhrotí zbytečné provokace. Vzduchem letí kámen o něco menší než mužská pěst. Když odskakuje od země, je to rána. To už je vážné."

Fanoušek Bohemians 1905 hází kámen po příznivcích Střížkova
Fanoušek Bohemians 1905 hází kámen po příznivcích Střížkova

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud