19. července 2010 • 12:00

Chyběl Berdych na Štěpánkově svatbě kvůli Šafářové?

Autor: kre, spo
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pryč jsou doby tenistky Nicole Vaidišové (21). Raketu hodila do kouta a hlavně: ze slečny se stala paní. Po sobotní svatbě v katedrále sv. Víta na Pražském hradě s tenistou Radkem Štěpánkem (31) už je z ní Nicole Štěpánková! Na veselce se objevili i hokejový útočník Jaromír Jágr či fotbalový brankář Petr Čech. Štěpánkův parťák z Davis Cupu Tomáš Berdych však chyběl. Nedostal pozvánku…



Blesk.cz

Proč se velká sláva obešla bez Berdycha? Možných důvodů je víc, jako velmi pravděpodobné se ale jeví, že nevěstě Nicole se moc nezdála přítomnost Berdychovy milé Lucie Šafářové.

Ta se s Vaidišovou nějakou dobu moc nemusí, přinejmenším mírné antipatie jsou prý vzájemné.


Důvod ale může být i mnohem prostší: Berdych se Štěpánkem jsou si sice blízcí coby daviscupoví spoluhráči, lidsky ale na úplně stejné vlně nejsou. Na čemž není zas tak nic divného ani kontroverzního, to se prostě stává - upřímně: kolik lidí z práce byste si na svatbu vzali vy?

O co tedy Berdych se Šafářovou v sobotu přišli?

Obřad měl začít v 18:00, jenže nevěsta dorazila až deset minut poté. Po cestě ze svého domu v Troji si totiž z luxusního Rolls-Royce musela odskočit v jedné z pražských restaurací.


Zdržela se i největší pozvaná celebrita. Jaromír Jágr však manko šibalsky svedl na přítelkyni Innu Puhajkovou. „Za týden tu budu s Innou zase,“ vtipkoval.

Konečně svojí. Foto s nejbližšími příbuznými.
Konečně svojí. Foto s nejbližšími příbuznými.

Nicole přivedl k oltáři vlastní otec Josef a svědčila jí kamarádka Julie, Radkovi bratr Martin. „Bylo to úžasné,“ prohlásil jejich otec Vlastimil Štěpánek. „Praha je náš domov, město, které se nám líbí a kde chceme žít. A chrám svatého Víta, to je naprosto jedinečné místo, které ještě umocnilo náš zážitek,“ liboval si Radek Štěpánek.

Asi padesátka svatebčanů se z chrámu sv. Víta, který byl hlídán partou bodyguardů, kolem osmé hodiny přesunula do Ledeburských zahrad pod Pražským hradem. Odvezl je konvoj vypůjčených vozů BMW 530 d, manželé odjeli bílým Rolls-Roycem Phantom.

Podívejte se, jak tenisová svatba roku vypadala:
Svatba Nicole Vaidišové a Radka Štěpánka
Video se připravuje ...

Hostina byla královská. Pilo se, hodovalo. Chuť si však musel nechat zajít Tomáš Berdych. „Nebyl jsem pozvaný,“ pronesl. Z tenisových reprezentantů nebyl na svatbě žádný. „Pozvání dostala jen rodina a nejbližší přátelé Radka a Nicole. Že mezi nimi nebyl Berdych, za tím nehledejte nic špatného,“ vysvětlil Blesku Štěpánkův manažer a bratranec Tomáš Krčma.



Přitom tenistek s Nicole slavilo hodně. Zakopalová, Benešová i Strýcová. Jen Šafářová, partnerka Berdycha, také chyběla…

Kolem půl jedenácté večer přispěchal na veselku i Petr Čech. Nevěsta se mezitím odjela převléci. Ve tři ráno, začali hosté rozjíždět domů. To Štěpánka a paní Štěpánkovou ještě čekala svatební noc v apartmánu hotelu Panorama.

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud