8. února 2011 • 09:00

Navrátilová má nový objev! Moderátorku Mieke

Autor: INT, vk
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruku v ruce se procházely nočními ulicemi Austrálie, poté vyrazily na romantickou večeři a když doba pokročila, tenistka Martina Navrátilová (54) doprovodila moderátorku Mieke Buchan k taxíku a vlepila jí žhavý polibek na rozloučenou. A protože jim po celou dobu byli v patách fotografové, na konci večera už nebylo pochyb – Martina Navrátilová má novou lásku!



Blesk.czZatímco ještě nedávno Buchan svoji lesbickou orientaci popírala a všem vyprávěla, že je výhradně na muže, teď už jí její výroky zřejmě neprojdou.

„Pokud bych měla mít úžasný lesbický vztah, Martina by pro mě byla jasná volba,“ svěřila se ještě před časem australská moderátorka novinářům. „Bohužel to však není můj případ,“ nezapomněla k tomu dodat.

Navrátilová se s Buchan seznámila v době, kdy dělala interview pro americkou televizi. „Ona je profesionálka, jedná se pouze o známost z práce, máme společné přátelé, ale to je všechno,“ snažila se Buchan mlžit.

Nutno říct, že jí to dlouhou dobu procházelo a vztah s tenistkou praskl až ve chvíli, kdy je fotografové nachytali při sobotní romantické schůzce v australské metropoli.

Před blonďatou moderátorkou prožila Navrátilová dlouhodobý vztah s ruskou modelkou a bývalou Miss SSSR Julií Lemigovou.

Julia Lemigová
Julia Lemigová

Tenistka má za sebou náročné období. Nejprve úspěšně porazila rakovinu prsu a na konci roku si zahrávala se životem ve chvíli, když se pokoušela zdolat nejvyšší horu Afriky Kilimandžáro (5895 metrů).

Co se týče Buchan, ta se v roce 2002 provdala za hráče amerického fotbalu Troye Eldridge, manželství jim vydrželo pouhých pět měsíců.

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud