27. února 2011 • 22:00

69 sexuálních faktů Cristiana Ronalda

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Je bohatý, úspěšný, podle mnohých nejlepší na světě. Cristiano Ronaldo však není známý jen kvůli svému fotbalovému umění. Hvězda Realu Madrid to umí pořádně rozbalit i v posteli. Tady je 69 sexuálních faktů šestadvacetiletého Portugalce.



Ronaldo se vyšvihl v obdivovanou celebritu podobnou Davidu Beckhamovi. Na světě má tisíce ctitelek, i gay magazíny ho řadí mezi nejpřitažlivější muže světa.

Popularity a obdivu si božský Cristiano umí užívat. Jeho postelí prošlo údajně víc než sto žen (ač tomu jeho matka Dolores nevěří), dát dohromady kompletní seznam milenek je takřka nemožné.

Vypracované tělo, naditá peněženka, úspěch. Jeden z nejlepších fotbalistů planety je zkrátka žádanou partií. A Ronaldo toho patřičně využívá.

Podle většiny partnerek je velký milovník.
Podle většiny partnerek je velký milovník.

Portugalský záložník sbalil desítky modelek, pletky měl i se slavnou Paris Hilton či tenistkou Marií Šarapovovou. Momentálně randí s ruskou kráskou Irinou Shayk (25), se kterou je od dubna 2010.

Zhrzené milenky, které Ronaldo v minulosti poslal k vodě, na portugalského střelce prozradily celou řadu pikantností. V bohaté fotogalerii najdete 69 sexuálních faktů o slavném fotbalistovi.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud