3. března 2011 • 00:05

Top 5 blondýnek a brunetek českých sportovců

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE, ANKETA - Hvězdní sportovci a krásné ženy, to je spojení, které funguje snad odnepaměti. Sportovní úspěch, sláva a peníze s sebou logicky nesou zájem těch největších krasavic a naopak. Jak vnadné modelky obstojí v souboji mezi brunetkami a blondýnkami? Hlasujte v anketě nad článkem, kdo vítězí právě u vás!



Blesk.cz

Blondýny útočí

Těžký kalibr vytáhla v pomyslném boji mezi blondýnkami a černovláskami přítelkyně teplického fotbalisty Michala Smejkala Hanka Mašlíková.

Ta nafotila žhavé snímky s thajskou modelkou a rozhodně se je na co dívat. Něžné dotyky a erotické pózy musely Smejkalovi pořádně zatočit hlavou.

To blonďatá česká Miss World Veronika Machová dává před fotkami přednost vlastní přítomnosti a už počtvrté zamířila na Sibiř, kde její milý Roman Červenka válí v ruské KHL za Avangard Omsk.

Jeho ještě slavnějšímu spoluhráči Jaromíru Jágrovi to prý ve vztahu s Innou Puhajkovou skřípe. Že by proto, že se z blondýnky před časem stala černovláska?

To další hokejista Jaroslav Bednář, který vydělává peníze ve Švýcarsku, podobné problémy nemá. Ba naopak: na podzim mu jeho bohyně s dlouhatánskými zlatými vlasy Lucie Hadašová porodila dceru. Jestli bude po mamince, tak se je rozhodně na co těšit.

Za blondýnky "kope" i Martin Tůma, hokejista Českých Budějovic. Toho v případě potřeby utěšuje další blonďatý anděl, moderátorka Kateřina Kristelová.

Některé fotky jsou opravdu žhavé
Některé fotky jsou opravdu žhavé

Černovlásky vrací úder384874:gallery:true:true

Po boku dlouhovlasé blondýny se dlouhá léta pohyboval i Tomáš Řepka. Jenže když rozešel se svou manželkou Renátou, svěřil se do rukou nakrátko ostříhané ďáblici Vlaďce Erbové. A ta je samozřejmě bruneta.

Těžký kalibr s tmavými vlasy si doma hýčká i italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon. Alena Šeredová se svou hřívou (a zdaleka nejen tou) přitahuje pozornost mužů všude tam, kde se objeví.

Dlouhé černé vlasy zdobí i manželku české hvězdy NHL Patrika Eliáše bývalou televizní moderátorku Petru Volákovou, stejně jako missku a příležitostnou modelku Andreu Vránovou, manželku hokejisty Jana Kloboučka.

Řady brunetek, jak už o tom byla řeč, posílila i Jágrova Inna... Bude to tmavovláskám stačit na vítězství? Projděte si rozsáhlou galerii těch nejlepších fotek a rozhodněte v anketě, jestli jsou více sexy blondýnky, nebo brunetky.

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud