15. dubna 2011 • 04:59

Šílená bojovnice v ringu: Bila se těhotná!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vycházející hvězda ženských zápasů MMA (smíšená bojová umění) Cindy Dandoisová je těhotná. Na tom by nebylo nic divného, ale tahle bojovnice přezdívaná Battlecat (něco jako "bojovná kočka") si připsala poslední ze svých pěti vítězství ze šesti duelů už v požehnaném stavu!



Půvabná bojovnice je už ve více než třetím měsíci, ale 19. března v Belgii porazila Jorinu Baarsovou.

"Dělala jsem si test, protože jsem se nemohla dostat na svou váhu. Ale byl negativní," napsala Dandoisová na blog cageweiter. Podrobila se i testům v nemocnici, ale ani ty těhotenství nepotvrdily.

Nastávající matka ovšem nelituje ani tak toho, že bojovala v ringu těhotná. "Jsem smutná, že nemůžu bojovat proti Gině," prohlásila s výhledem na plánovaný zápas proti legendární ženské zápasnici Gině Caranové.

"To byl a stále je jeden z mých největších cílů. Ale na druhou stranu, mít dítě a být znovu matkou je požehnání od Boha. Dítě je navždy a vy musíte pečovat o život, který vám byl boží rukou dán," uvědomuje si přeci jen závažnost situace Dandoisová.

Arianny Celeste je i půvabná modelka
Arianny Celeste je i půvabná modelka

"Doufám, že se mnou bude chtít bojovat i potom. Pokud podepíšeme smlouvu, začnu trénovat tak brzy, abych mohla zápasit dva tři měsíce po porodu. A moje rodina bude tam, aby mě podporovala," doufá Dandoisová v brzké pokračování své kariéry mezi provazy.

Podívejte se, jak bojuje Cindy Dandoisová:

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud