1. května 2011 • 21:08

Povedlo se! Baroš čeká s manželkou druhé dítě

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Útočník tureckého Galatasaraye Istanbul a fotbalové reprezentace Milan Baroš (29) se stane podruhé otcem! Jeho manželka Tereza Barošová (24) na internetové sociální síti zveřejnila, že k malému Patrikovi, který se narodil začátkem září před dvěma lety, přibude další potomek.



O tom, že Baroš bude podruhé tátou, se spekulovalo už letos koncem března. Tehdy to paní Tereza vehementně popřela jako nepravdivou informaci.

Nyní ale už na sociální síti Facebook báječnou zprávu potvrdila. Pravděpodobně to bylo kvůli obavám, aby v raném stádiu těhotenství nepřišel nějaký problém.

V roce 2007 totiž Tereza, tehdy ještě Franková, potratila. Dlouho se pak snažili o dalšího potomka. Ten ale ne a ne přijít.

Povedlo se jim to až koncem roku 2008 a 2. září 2009 přišel v Istanbulu na svět vytoužený syn Patrik.

Barošova nová vila v Šáreckém údolí
Barošova nová vila v Šáreckém údolí

Těhotenství Terezy přitom bylo od začátku vedeno jako rizikové. Milan byl tak do poslední chvíle u své ženy, aby jí byl oporou.

Tereza Franková, přítelkyně českého útočníka Milana Baroše.Foto Michal Beránek SPORT

Ihned po úspěšném porodu pak odletěl domů do Čech, protože reprezentaci čekal zápas kvalifi kace mistrovství světa proti Slovensku.

„V takové chvíli potřeboval být s manželkou. Vyšli jsme mu vstříc, proto tu nebyl,“ řekl tehdejší kouč reprezentace Ivan Hašek.

V rozehrané sezoně se Barošovi na hřišti moc nedaří. Dal sice za Galatasaray osm gólů, ale dlouho nehrál kvůli zranění, měl spory s trenérem a jeho klub se potácí v turecké lize až na čtrnácté příčce.

Nyní už hrává, kouče Hagiho vedení klubu vyhodilo, a doma se mu evidentně také daří. Zdá se, že mu v Turecku nastaly zase dobré časy…

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud