15. května 2011 • 04:57

Na chlapy to neumím, říká tenisová hvězda Kvitová

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla obavy, ale nakonec to v klidu ustála stejně jako na kurtu. Nejlepší česká tenistka Petra Kvitová (21) byla hostem v Show Jana Krause, kde musela čelit například zvídavým otázkám ohledně jejího o čtyři roky mladšího o přítele Adama. Za svůj výkon na červené pohovce pak sklidila od publika bouřlivý potlesk.



Moderátora Jana Krause se obává většina hostů, a někteří slavní dokonce odmítají kvůli dotěrným otázkám přijít. I Kvitová byla před natáčením nejistá.

„Doufám, že to bude v pohodě a nebude mít ze mě moc srandu,“ přála si Petra.

Kraus začal opatrně a nejdříve si tenistku získával na svou stranu, když se jí ptal na její úspěchy na kurtech a čím je tak výjimečná.

„Třeba Fulneckou hokejkou. To je backhand křížem. Míč skoro nerotuje a soupeřkám to vadí,“ popsala desátá hráčka světa tajný trumf.

Petra Kvitová se raduje z vítězného úderu v zápase proti Dominice Cibulkové
Petra Kvitová se raduje z vítězného úderu v zápase proti Dominice Cibulkové

Pak ale Kraus přešel na téma soukromí. Nejdříve se zeptal na loňský rozchod s přítelem Karlem a jestli to mělo vliv na její výkon. „Ne, to bych neřekla. Vliv to určitě nemělo,“ tvrdila Petra.

„Ale ten novej je dobrej, ne?“ zeptal se v zápětí Kraus. Tenistka hned vypálila: „Ano, je. Máme si spolu o čem povídat a vyhovujeme si. Navíc si nelezeme na nervy, když se tolik nevidíme. Oba jsme pořád někde na turnajích,“ řekla česká reprezentantka.

Podle ní je u hráček partner tenista samozřejmostí. Nikoho jiného totiž na turnajích nepotkávají.

„Je i dobré, že spolu trénujeme, ale ještě jsem nad ním nevyhrála. Na chlapy to prostě neumím,“ povzdechla si Kvitová, která se diví tomu, co je zvláštního na tom, že má o čtyři roky mladšího přítele. „Nevím, proč je to tak pikantní, že je mladší. To přece nevadí, ne?“ odvětila Petra, čímž Krause dostala.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud