28. května 2011 • 18:37

Hadamczik: Z pohřbu Janoty na finále Ligy mistrů

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

BARCELONA - MANCHESTER UNITED ONLINE 20:45 - Kouč české hokejové reprezentace Alois Hadamczik má nabitý víkend. V pátek se v Praze zúčastnil pohřbu exministra financí Eduarda Janoty a hned nabral směr Londýn, kde ve Wembley usedne do hlediště při finále Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Barcelonou.



Hadamczik se i se sekretářem českého hokejového svazu Martinem Urbanem objevil v katedrále Svatého Víta, kde proběhlo poslední rozloučení s dlouholetým úředníkem ministerstva financí Janotou, který minulý týden zemřel na infarkt při tenisu.

Pak už ale trenéra bronzových hokejistů z posledního mistrovství světa čekaly příjemnější záležitosti.

"O návštěvě finále nepřemýšlel, ale na Messiho a spol. mě pozval můj dobrý kamarád Míra Pelta. Řekl jsem si, proč ne. Bude to mimořádný fotbal mimořádných hráčů," popsal v rozhovoru pro deník Sport Hadamczik, který je znám svým vřelým vztahem k fotbalu.

Alois Hadamczik na pohřbu Eduarda Janoty, vpravo Martin Urban
Alois Hadamczik na pohřbu Eduarda Janoty, vpravo Martin Urban

Bývalý spolumajitel Baníku Ostrava se do Wembley těšil a předpokládal, že známý bafuňář Pelta sehnal lístky na dobrá místa.

"Myslím, že z dostupných lístků to budou ty nejlepší, ovšem v jaké řadě máme místo, to vážně netuším. Ale ve Wembley bude jistě z každého sedadla vynikající výhled," věřil hokejový kouč, který bude ve velkolepém finále fandit Barceloně.

"Já jí fandím desítky let. Už tenkrát s bráchou Evženem jsme ji obdivovali. Barcelona a Ajax Amsterdam, to byly naše týmy. Hlavně Johana Cruijffa jsme měli rádi," zavzpomínal Hadamczik před odjezdem na fotbalový svátek.

Finále Ligy mistrů sledujte na iSport.cz od 20:45 ONLINE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud