3. června 2011 • 12:12

Reprezentant Pospěch: Rozvod a boj o dceru!

Autor: qp
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Zdeněk Pospěch (32) prožívá snad nejhorší chvíle svého života. Po hádkách s manželkou Janou se rozvádí a bojuje o šestiletou dceru Nelu! To je patrně důvod, proč odmítnul odletět s národním týmem na turnaj do Japonska. O rozvodu informoval deník Aha!



Zdeněk Pospěch dělal, co mohl. Snažil se rodinu zachránit. Udržet ji pohromadě. Ale nešlo to. Láska mezi ním a Janou vyprchala.

Zdeněk Pospěch si diriguje spoluhráče.Foto Jaroslav Legner (Sport)
Své udělalo několikaleté odloučení. Zatímco Jana s dcerkou pobývaly v Opavě, Zdeněk bydlel sám nejprve v Praze, pak i v Kodani. A údajně z toho důvodu, že se Jana nechtěla do české metropole přestěhovat kvůli rodičům a přátelům.

Pospěch se nedávno upsal německé Mohuči, aby byl rodině o něco blíže. Ale Opava je Opava, řekla si manželka Jana. A stěhování za svým mužem opět odmítla. Dceru Nelu přihlásila do první třídy právě v Opavě.

Zdeněk se teď alespoň snaží najít rozumné řešení, aby mohl po rozvodu kdykoliv vídat Nelu. Doufá, že manželka v tomto ohledu nebude dělat dusno. Protože vidět svoji dceru jen jednou za „uherák“, to by Pospěcha (stejně jako každého rodiče) bolelo...

Reprezentační bek Pospěch v utkání proti Barceloně
Reprezentační bek Pospěch v utkání proti Barceloně

Články odjinud


Články odjinud