13. června 2011 • 17:23

Buffonův agent: Gigi už je v Praze! Svatba bude ve čtvrtek

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při procházkách českou metropolí mějte oči otevřené, je dost dobře možné, že při nich potkáte jednoho z nejlepších fotbalových brankářů planety! „Gigi už je v Praze,“ potvrdil portálu iSport.cz exkluzivně Silvano Martina, hráčský agent Gianluigiho Buffona.



925970:gsmall:true:trueDva důležité životní kroky má v nejbližší době před sebou Gianluigi Buffon. Gólman italské fotbalové reprezentace uzavře novou smlouvu s Juventusem Turín a řekne ano Aleně Šeredové, s níž vychovává dva syny.

„S Juventusem i s Alenou spojím svůj osud navždy,“ tvrdí třiatřicetiletý sympaťák.

První na řadě je přestup od svobodných mezi ženáče. To je ostatně také důvod Buffonova pobytu v České republice.

„Potřeboval si trochu odpočinout od pozornosti, kterou v Itálii vyvolává. A samozřejmě pomoci s přípravami svatby, která se nezadržitelně blíží,“ říká na adresu svého klienta manažer Silvano Martina.

Původně se mluvilo o termínu 15. června, objevily se i spekulace, že sňatek roku proběhne o den dříve, tedy už zítra.

„Gigi si Alenu vezme ve čtvrtek šestnáctého,“ říká však jasně agent Martina, který sám dorazí do Česka ve středu odpoledne.

Nejasné tak zůstává už jen místo obřadu. Chrám svatého Víta zatím nikdo oficiálně nepotvrdil. „Já jen vím, že to bude v Praze,“ zachovává v tomto případě mlčení i Martina.

Tomuto místu však nahrává fakt, že na čtvrtek 18:00 je chrám svatého Víta zarezervován pro svatební obřad. A v této katedrále mohou být svatby pouze brzy ráno, nebo navečer kolem šesté hodiny. Navíc na tento týden zde jiné svatby plánované nejsou.

Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.
Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud