17. června 2011 • 13:35

VIDEO: To byla komedie. Buffon se bál holuba

Autor: Pavel Krejča, Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každou chvíli skáče v dresu fotbalového Juventusu pod nohy obrovitým útočníkům, hlavou jde do soubojů a riskuje zdraví. Když však měl brankář Gianluigi Buffon (33) sáhnout do klece pro bílého holuba, tak měl z opeřence strach. Manželka Alena (33) však zavelela a Gigi nakonec ptáčka vytáhnul. Svatební rituál byl tak úspěšně završen...



Foto 

Pouštění holubů je tradiční svatební zvyk. Ženich se většinou ujme holuba a nevěsta holubice. Společně jim pak dají svobodu a napjatě sledují, jak se ptáci při letu zachovají. Pokud odletí v klidu, měl by být život novomanželů šťastný. A to se stalo.

»Itálie« tak u Buffonů nehrozí. Všem hostům se ulevilo. Spousta přítomných se však divila, kde jsou Buffonovi spoluhráči. Honosná svatba nejlepšího a nejbohatšího gólmana světa se nečekaně obešla bez jeho slavných kamarádů a spoluhráčů z Juventusu.

VIDEO: Podívejte se na Buffonovy grimasy

Gianluigi Buffon se dlouho zdráhal vzít do ruky bílou holubici.
Video se připravuje ...


Na obřad se nedostavil držitel Zlatého míče Pavel Nedvěd a ani Italův současný kolega obránce Zdeněk Grygera. Neobjevil se nikdo z kádru Turína. Gigi pravděpodobně kamarády nepozval, protože si Alena přála malou veselku. Na svatbě tak sportovní celebrity chyběly a dorazí asi až na velkou nedělní párty do italského Turína.

Do baziliky svatého Petra a Pavla přišly osobnosti veřejného života jako modelka Karolína Bosáková a Pavla Hrbková s manželem podnikatelem Janem Vrbou.  Hrbková šla navíc Aleně za svědkyni. Po dvou letech tak oplatila své kamarádce stejnou protislužbu. A to se spekulovalo, že Šeredové to zatrhnou silně věřící rodiče gólmana, protože Hrbková není pokřtěná. Nakonec si Alena prosadila svou.

Mezi hosty se objevil i známý plastický chirurg Jan Měsťák. V houfu svatebčanů zářila půvabná sestra nevěsty Eliška, která přišla se svým přítelem.

Sestra Aleny Šeredové Eliška při příjezdu do hotelu Kempinski ukázala nožku
Sestra Aleny Šeredové Eliška při příjezdu do hotelu Kempinski ukázala nožku

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud