20. června 2011 • 04:59

Zlatá hokejka očima stylisty: Maturitní ples!

Autor: Filip Vaněk
Vstoupit do diskuse
44
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzali partnerky, oblékli se do gala a vyrazili na vyhlášení ankety o nejlepšího hokejistu uplynulé sezony. Ale jak dopadly hokejové hvězdy v očích módní policie? "Všichni hodnocení na mě působí, jako by šli na maturitní ples na maloměstě a leč disponují většími příjmy, neumějí je vhodně použít při volbě svých svršků," komentuje outfit Jaromíra Jágra a spol. stylista Filip Vaněk.



Foto 

Jaromír Jágr a Inna Puhajková 4

Jaromír Jágr s Innou Puhajkovou na Zlaté hokejce v Karlových Varech Jaromír Jágr s Innou Puhajkovou na Zlaté hokejce v Karlových VarechFoto Martin Sekanina (Blesk)
Jágr: Kvalitní tmavě modrý oblek doplněný dobře vybranou obuví a bílou košilí.

Evidentně se snažil sladit kravatu s barvou šatů partnerky, což působí vždy komicky. Ta shazuje celý model o třídu níže. Lépe by vypadala úzká kravata ve tmavším odstínu modré.

Rovněž by udělal lépe volbou vypasovanějšího obleku na jeden knoflík.

Puhajková: Střih šatů přidává jak v horní části (bez rukávku by vypadaly lépe), tak i zbytečně zvětšují zadeček.

Absolutně mimo je volba humpoláckých střevíců v béžové barvě a psaníčko z phytona.

Volba doplňků stylově neladí, sportovní byť luxusní hodinky na takovou příležitost a k dlouhým šatům nemohu odpustit ani partnerce sportovce!

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková 5

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem Lucie Vondráčková s Tomášem PlekancemFoto Martin Sekanina (Blesk)
Plekanec: Nepadnoucí oblek s proužkem opět doplněný kravatou v modré barvě tak, aby ladila s šaty Lucie.

Celý outfit ještě sráží lacině vyhlížející již dost používaná obuv.

Vypadá jako kancelářský pracovník ze středního managementu korporátní firmy. Jedná se o zcela nevhodnou volbu na slavnostní večer.

Vondráčková: Vypadá jako trochu lepší maturantka v šatech z půjčovny. Lucie se nikdy v módě neorientovala a nekladla důraz na image a módnost.

Přesto, že má velmi pěknou postavu, nikdy jí nedává vyniknout a stále působí až dětským dojmem. Oceňuji alespoň absenci doplňku. Celkový dojem ještě umocňuje špatně volený účes.

Roman Červenka a Veronika Machová 5

Roman Červenka s Veronikou Machovou Roman Červenka s Veronikou MachovouFoto Martin Sekanina (Blesk)
Červenka: Vypadá jako podnikatel z 90. let. Absolutní tragédie je jak lesklý oblek, košile, sportovní hodinky, tak i lakovky. Tolik lesku by jednoho mohlo až oslepit.

Všichni hodnocení na mě působí, jako by šli na maturitní ples na maloměstě a leč disponují většími příjmy, neumějí je vhodně použít při volbě svých svršků.

Machová: Šaty jsou patrně jejím výtvorem, neboť je známo, že studovala oděvní školu. Šaty jí přidávají a rozšiřují v oblasti ramen, zbytečně moc odhalují ve výstřihu a působí laciným dojmem.

Volba střevíců, které zkracují nohy, působí robustně a lacině spolu s kabelkou (maxi psaníčkem) sráží celý outfi t do kategorie módní peklo, kam ostatně většina české tvorby patří.

Plekanec seděl v sále hned vedle Ondřeje Pavelce
Plekanec seděl v sále hned vedle Ondřeje Pavelce

Vstoupit do diskuse
44
Články odjinud


Články odjinud