24. července 2011 • 04:59

Plekanec o Vondráčkové: Rodit bude v Kanadě

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle léto si musí hokejista Tomáš Plekanec (28) náramně užívat. Před měsícem se po roční známosti oženil se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (31), minulý týden pak zamilovaný pár potvrdil, že očekává narození potomka. Porod je naplánovaný na leden a včera se hráč Montrealu pochlubil, že dítě pravděpodobně přijde na svět v Kanadě.



Blesk.cz

Když vykládal o miminku, celý zářil. „Na dítě se hodně těším. Od té chvíle, co jsme byli spolu, jsme ho chtěli. Jsem rád, že to vyšlo,“ řekl útočník Canadiens a dodal, že pro nastávající rodiče nezůstane pohlaví děcka tajemstvím.

„Necháme si to říct. Mě je celkem jedno, jestli to bude chlapeček, nebo holčička. Hlavně ať to všechno dobře dopadne,“ přeje si Plekanec.

Otázku pohlaví dítěte prý neřeší ani zpěvačka. „V tomhle jsme zajedno. Ale znáte to. Hokejisti chtějí hokejisty,“ usmíval se český reprezentant.

Lucka by podle všeho měla rodit v Kanadě a Tomáš se nebojí toho, že by ve francouzsky mluvícím Montrealu personálu nemocnice nerozuměl. „Každý tam umí i anglicky. A kdyby ne, tak se s nimi domluví Lucka,“ poznamenal a připomněl tak fakt, že jeho žena plynule mluví čtyřmi jazyky.

Spokojený Plekanec nyní ani neřeší, že o něj po svatbě se slavnou zpěvačkou prudce stoupl zájem.

„Když někam jdeme, tak se všichni víc otáčejí. Nic se ale zas tak nezměnilo. Teď se akorát o mě lidi zajímají i mimo hokejovou sezonu,“ usmál se útočník.

Přesto se během úžasného léta dočkal jednoho zklamání. To když Jaromír Jágr neposílil Montreal, o kterém se chvíli spekulovalo, ale zamířil do Philadelphie. „Jasně, že jsem sledoval, jak se Jarda rozhodne. Asi cítil větší zájem jinde. Já bych byl samozřejmě rád, kdybych s ním hrál v jednom týmu,“ povzdechl si Plekanec.

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud