30. září 2011 • 21:30

Házenkář Boháč (†22) zahynul při autonehodě

Autor: lbc
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tachometr se zasekl na 120 km/h a další mladý život vyhasnul. Tým prešovských házenkářů zasáhla tragédie. Při dopravní nehodě totiž zahynul jeho brankář František Boháč (†22). Ten se v noci vracel autem domů a v obrovské rychlosti naboural do betonového sloupu.



Boháč se v okamžiku havárie řítil po rovné dvouproudové silnici, betonový pilíř nadchodu pro chodce byl široko daleko jedinou překážkou. Co nehodu způsobilo? O příčině se zatím pouze spekuluje, jednou z možností je ale mikrospánek a kromě policie nyní nehodu vyšetřuje i znalec z oboru dopravy.

Jisté je pouze to, že nadějný sportovec náraz nemohl přežít. "Řidič při dopravní nehodě utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem," řekla Novému Času košická krajská policejní mluvčí Jana Mésárová.

Boháč se osudné noci vracel domů do Kostoĺan nad Hornádom, městečka blízko Košic. Jeho příjezdu se ale už rodiče nedočkali. "Ještě kolem půlnoci ho viděli na pumpě, že si něco kupuje. A potom nám oznámili krutou zprávu," řekla novinářům házenkářova matka.

Za dvaadvacetiletého mladíka truchlí i přátelé a přítelkyně Zuzana. "Franta rád jezdil rychle, teď ho to doběhlo..." litoval Boháče jeho dlouholetý kamarád Marián Auer.

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud