30. listopadu 2011 • 04:59

Polonahý Demitra hrál v sitkomu. Natáčel den před odletem do Ruska

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO – Vyzkoušel si herecké povolání, další příležitost postavit se před kameru už ale bohužel Pavol Demitra (†36) nedostal. Legendární slovenský hokejista se objevil v sitkomu Zita na krku. Epizoda se natáčela jen den před tím, než Demitra odletěl do svého ruského angažmá v Jaroslavli. S celým týmem pak zahynul při letecké tragédii.



"Je to zase něco jiného. Ale jak říkám, byla to super zábava, sranda, takže jsem rád, že jsem to udělal," řekl Demitra televizi Markíza, která komediální seriál Zita na krku vysílá.

Jeden z nejlepších slovenských hokejistů v historii se objevil v epizodě Masáž, ve které si zahrál sám sebe. Na masérský stůl si vyskočil dokonce do půl těla nahý – jen okolo pasu měl ručník. Kolem něho pak jeho herečtí kolegové rozjížděli své gagy.

"Herci byli super, dobře mě přijali a hodně mi to ulehčili," vyprávěl Demitra po natáčení. "Byl jsem trošku nervózní, ty kamery a tak..." Ale na výsledku to vidět nebylo, slovenská legenda působila jako vždy přirozeně a usměvavě. Osud mu ovšem další možné natáčení nedopřál...

Podívejte se, jak Pavol Demitra natáčel sitkom Zita na krku:

Slovenský prezident Ivan Gašparovič kondoluje vdově Marii Demitrové
Slovenský prezident Ivan Gašparovič kondoluje vdově Marii Demitrové

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud