15. února 2012 • 06:00

Valentýn podle kouče Sparty Hřebíka: Místo růží koupil ženě fén

Autor: Petr Žaloudek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že je Valentýn, svátek všech zamilovaných, jen pro mladé? Omyl! Vždyť v úterý vyvedl svou paní na večeři i trenér fotbalistů Sparty Jaroslav Hřebík (63). A jak zachytily objektivy Blesku, nezůstalo jen u dobrého jídla. Sám fénu příliš neužije, a tak není těžké odhadnout, komu dárek patřil.



Foto 

Hřebíkovi si vyšli do pizzerie, která je v obchodním centru na stanici metra Budějovická. Posadili se přímo k oknu, povídali si a mohli sledovat, jak se na Prahu snáší sníh. Navíc nakonec možná i ušetřili – navštívená restaurace totiž patří do řetězce, který je partnerem letenského klubu.

Jelikož nový generální sportovní manažer Sparty přišel nevyzbrojen obligátní červenou růží, po jídle manželé zamířili do jednoho z blízkých obchodů. Tam si paní Dana vybrala fén, který vyšel na 400 korun.

Na kvalitní dary musí Jaroslav Hřebík po prosincovém návratu do Sparty obzvlášť dbát. „Manželka mi řekla, že jsem jí dal ten nejhorší možný vánoční dárek,“přiznal po podpisu smlouvy nevelké nadšení své ženy z práce na Letné.

Tam teď bude trávit stále víc času, protože už v sobotu začne pro podzimního mistra jarní část ligy – sparťané hostí Slovácko. Úterní večeře tak byla možná na dlouhou dobu poslední chvílí, kdy nemusel myslet na fotbal.

„Tak co, táto? Koupíme ho?“ Výběr fénu na vlasy byl hlavně na paní Hřebíkové
„Tak co, táto? Koupíme ho?“ Výběr fénu na vlasy byl hlavně na paní Hřebíkové

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud