31. března 2012 • 19:45

Ochrnutý motocyklista Šembera byl na operaci: Jsem Frankenstein!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Statečně se pere s osudem, na nic si nestěžuje a ještě si dokáže sám ze sebe udělat srandu... Motocyklový závodník Lukáš Šembera po nešťastné nehodě na minimotorce ochrnul a od té doby je na invalidním vozíku. Ve čtvrtek musel na operaci a s jejím výsledkem se pochlubil i na facebooku...



"Jsem Frankenstein," napsal si na svůj profil Šembera k fotce, která ukazuje zadní stranu jeho stejna sešitou desítkami stehů. "Přemisťovali mi sval," dodal k děsivému obrázku, jako by se nechumelilo.

"Lukáš měl prosezeninu, tkáň mu nefunguje tak, jak má. On loni v létě a na podzim hodně zhubl. Doktoři původně říkali, že mu sešijí kůži v místě, kde to bylo děravý. Ale museli mu posunout sval," vysvětloval pro Aha! i jeho otec Jiří.

"Takhle to museli strašně rozříznout a sešít," okomentoval i dost brutální obrázek. Za odměnu nicméně Šembera mladší dostane čtyřkolku. "Už se na to těší," řekl Aha! jeho otec.

Ten také stále věří, že se jeho syn postaví na vlastní nohy. "Když člověk sleduje, jak dokážou udělat transplantaci obličeje tak, že ti lidé cítí, tak tomu věříme. A oni to jednou dokážou. Samo už to nepřijde, že by se jeden den vzbudil a chodil. Nevěříme na zázraky, ale vědě ano," věří Jiří Šembera.

Lukáš Šembera s přítelkyní
Lukáš Šembera s přítelkyní

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud