14. dubna 2010 • 10:36

Nešťastná Hingisová: Místo svatby rozchod

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl to být ten pravý. Už spolu byli dokonce zasnoubeni, ale ani tahle láska bývalé tenistce Martině Hingis (29) nevydržela. Navíc stejně jako v případě vztahu s Radkem Štěpánkem přišel rozchod se švýcarským právníkem Andreasem Bierim (38) jen těsně před plánovanou svatbou.



Přitom ještě 4. března bylo všechno v nejlepším pořádku. Hingisová zářila štěstím a radostnou zprávu o zasnoubení roztrubovala do světa. „Andi mě požádal o ruku už v prosinci. Leželi jsme v posteli a on se mě zeptal, jestli chci být jeho ženou,“ vyprávěla Švýcarka s československými kořeny. „Myslela jsem, že to je jen sen,“ dodala.



Teď je podle deníku Blick po lásce. Bieri na otázku, zda jsou ještě spolu, jen odepsal: „Nemám odpověď na tuto otázku.“ Hingis se v poslední době s curyšským právníkem příliš nevídá. Zatímco on zůstává ve Švýcarsku, Martina objíždí závody v parkuru, na který se dala po ukončení tenisové kariéry.

Konec posledního vztahu někdější světové tenisové jedničky nápadně připomíná zrušené zasnoubení s Radkem Štěpánkem. Před čtyřmi lety spolu chodili rok a půl. Také tehdy už oba milenci nosili na prstech zásnubní prstýnky, ale nakonec se jich překvapivě zbavili.

Hingisové se opět nedaří.
Hingisové se opět nedaří.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud