21. prosince 2010 • 14:11

Legendární pilot Häkkinen: Dceru zapsal v Plzni

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legendární pilot formule 1 Mika Häkkinen (42) oficiálně přiznal, že mu česká přítelkyně Markéta Kromotová (31) v Plzni porodila dcerku Ellu. Holčička se narodila 30. listopadu a pár, který sice jinak většinou žije v Monaku, ji zapsal na matriku právě v západočeské metropoli.



Dvojnásobný mistr světa si jinak soukromí pečlivě střeží a při návštěvě porodnice si div na hlavu nenasadil igelitovou tašku, aby ho novináři nemohli vyfotit, ale se starostou plzeňského třetího obvodu se vyfotit nechal.

Na matrice šlo sice jen o úřední formalitu, ale i tak slavného závodníka přijal nejvyšší představitel městské části.

 

„Veřejnost už byla dříve médii informována, že se mi v Plzni narodilo miminko. Svou dceru jsem byl na tomto úřadu zapsat do matriky,“ vysvětloval legendární Fin na radnici.

Mika Häkkinen so svojou priateľkou Markétou.
Mika Häkkinen so svojou priateľkou Markétou.

„S prací úředníků a pomoci, které se mi zde dostalo, jsem byl velmi spokojen a věřím, že až do Čech zase brzy zavítám, opět se budu moci setkat s panem starostou,“ dodal.

„S prací úředníků a pomoci, které se mi zde dostalo, jsem byl velmi spokojen a věřím, že až do Čech zase brzy zavítám, opět se budu moci setkat s panem starostou,“ citují stránky úřadu starostu Jiřího Strobacha.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud