26. září 2011 • 09:51

Na koho vsadit v derby? Sázkovky věří Spartě, Slavii jen sebevrazi

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘEHLED KURZŮ - Sedm odehraných zápasů - sedm vítězství. Domácí prostředí k dobru, nejlepší obrana ligy, jasné první místo. Takovou bilancí se může pyšnit vedoucí tým Gambrinus ligy pražská Sparta. Na druhé straně tápající Slavia s jediným vítězstvím, pouhými pěti vstřelenými brankami a dvanáctým místem v tabulce. Dlouho nemělo derby pražských "S" většího favorita.



Dnešní 276. derby má svůj výkop v 19:30 a odborníci mají jasno. Sparta nemůže o vítězství přijít. O favoritovi utkání nepochybují ani sázkové kanceláře. Na vítězství domácího týmu si můžete průměrně vsadit v kurzu 1,30, na červenobílý soubor si pak za vsazenou stokorunu v případě jeho vítězství odnesete 800 korun i více.

"Sparta sahá po rekordu v počtu vítězství od začátku ligy, jde možná do rozhodujícího trháku. Zápas rozhodně nepodcení," nepochybuje o vítězi Josef Jarabinský.

Slávisté však flintu do žita rozhodně neházejí. "Bude to úplně jiný zápas. Věřím, že se nabudíme k tomu, abychom ho dokázali vyhrát," doufá v překvapení bek Slavie Milan Nitrianský.

Nejsledovanější zápas české ligy by mohl okořenit svojí účastí i Tomáš Řepka, o jehož odchodu z Letné se v posledních týdnech hodně spekulovalo.

Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud