18. ledna 2017 • 13:00

Program v Melbourne: Šafářová vyzve Williamsovou, Štěpánek jde na Goffina

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři čeští tenisté zasáhnou do hry ve čtvrtý den Australian Open. O 3. kolo budou v Melbourne Parku bojovat Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Radek Štěpánek. Zápasy sledujte v přímých přenosech na stanici O2 TV Tenis.



Na hlavním dvorci Roda Lavera se v prvním večerním utkání (od 9:00 SEČ) představí Šafářová , kterou čeká dvaadvacetinásobná grandslamová vítězka a světová dvojka Serena Williamsová z USA, s kterou má bilanci 0:9. "Je to výzva. Budu připravená, půjdu si zápas užít a zkusit vyhrát," řekla Šafářová.

Jako první do hry zasáhne nasazená pětka Plíšková . Jedna z favoritek turnaje má za soupeřku postupující z kvalifikace Rusku Annu Blinkovovou (189. v žebříčku WTA). Utkání se uskuteční jako první v Areně Margaret Courtové.

Na dvojce nastoupí Strýcová i Štěpánek . Nejdříve bude hrát loňská osmifinalistka Strýcová s Němkou Andreou Petkovicovou a po nich přijde na řadu Štěpánek, v 38 letech nejstarší vítěz zápasu v hlavní soutěži na Australian Open od roku 1978. Čeká ho jedenáctý nasazený Belgičan David Goffin.

Čtvrteční program (začátky 1:00 SEČ):

Arena Roda Lavera: Ósakaová (Jap.) - Kontaová (9-Brit.), Wozniacká (17-Dán.) - Vekičová (Chorv.), Istomin (Uzb.) - Djokovič (2-Srb.), 9:00 Šafářová (ČR) - S. Williamsová (2-USA), Baghdatis (Kypr) - Nadal (9-Šp.).

Arena Margaret Courtové: Karolína Plíšková (5-ČR) - Blinkovová (Rus.), Cibulková (6-SR) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan), Müller (Luc.) - Raonic (3-Kan.), 9:00 Lučičová-Baroniová (Chorv.) - A. Radwaňská (3-Pol.), Thiem (8-Rak.) - Thompson (Austr.).

Hisense Arena: Erraniová (It.) - Makarovová (30-Rus.), Dimitrov (15-Bul.) - Čong Hjon (Korea), Monfils (6-Fr.) - Dolgopolov (Ukr.), 8:30 Gavrilovová (22-Austr.) - Konjuhová (Chorv.).

Kurt č. 3: 2. zápas Strýcová (16-ČR) - Petkovicová (Něm.), 3. zápas Štěpánek (ČR) - Goffin (11-Belg.).

Čtvrteční program Australian Open na O2 TV Tenis

Margaret Court Arena: Karolina Plíšková vs. Anna Blinkova, první zápas v pořadí (start v 01:00) – komentuje Libor Basík

Court 3: Barbora Strýcová vs. Andrea Petkovic, druhý zápas v pořadí (start cca 02:30) – komentuje Jan Homolka

Court 3: Radek Štěpánek vs. David Goffin, třetí zápas v pořadí (start cca 04:30) – komentuje Jan Homolka

Rod Laver Arena: Lucie Šafářová vs. Serena Williams, první zápas v pořadí night session (start v 09:00) – komentuje Vojtěch Bidrman

Kristýna Plíšková postoupila do dalšího kola a čeká ji jednička Angelique Kerberová
Kristýna Plíšková postoupila do dalšího kola a čeká ji jednička Angelique Kerberová

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud