8. dubna 2012 • 08:33

Srbové o Štěpánkovi: Je nejhorší člověk ze všech tenistů!

Autor: jj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle mu jen tak nezapomenou. Radek Štěpánek se stal na žhavém Balkáně v současnosti jednou z nejnenáviděnějších postav. Za všechno může závěr pátečního daviscupového duelu se Srbem Janko Tipsarevičem. Ten si stěžoval, že mu český tenista při podání ruky ukázal prostředníček a navíc ho nazval "smrdutou pí*ou", což ovšem Štěpánek popírá. Po prohrané čtyřhře se do něj každopádně pustili i Tipsarevičovi parťáci, Ilja Bozoljac mu odmítl podat ruku.



"Bál jsem se, že mi ukáže prostředníček jako včera Jankovi,“ vysvětloval Srb, proč si se Štěpánkem nepotřásl pravicí.

"Je to jeho gesto, ukazuje to jeho slabost," glosoval chování Bozoljace Štěpánek. Ostřílený Nenad Zimonjič mu sice pravici podal, pak na něm však nenechal nit suchou.

„Na okruhu se pohybuji již dlouho a vím, že takové chování můžete od Štěpánka čekat. Mimo kurt je někdy ok, ale při zápasech se chová špatně. Skoro bych řekl nejhůř ze všech tenistů. I tak jsem byl ale šokovaný tím, co provedl,“ pravil šestý deblista planety.

Ač se celá záležitost jevila jako diplomatický skandál, prezident českého svazu Ivo Kaderka ji tak neviděl. „Neřešil bych to vůbec na úrovni svazů. Když si něco řeknou, tak na to zase rychle zapomenou. A jede se dál,“ řekl pro ČT.

Takhle ukázal Radek Štěpánek Janko Tipsarevičovi prostředníček
Takhle ukázal Radek Štěpánek Janko Tipsarevičovi prostředníček

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud