6. dubna 2014 • 16:05

Rosol se Štěpcem relaxovali ve vířivce, na Veselého se vrhly Japonky!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S velkým přehledem zvládli čeští tenisté čtvrtfinále Davisova poháru proti oslabeným Japoncům. Už za rozhodnutého stavu přidal v neděli ráno čtvrtý bod Lukáš Rosol, skvělý víkend pak zakončil svojí první daviscupovou výhrou mladík Jiří Veselý, na kterého se poté vrhly japonské fanynky.



Lukáš Rosol, který v sobotu rozhodl o postupu s Radkem Štěpánkem ve čtyřhře, si dal na facebookový profil fotku z vířivky, kde relaxoval po vítězství právě s nejzkušenějším parťákem.

„Po dobré práci zasloužená odměna,“ připsal si ke snímku, kde se Štěpánkem spokojeně mávají do objektivu. Štěpánek se zase nemohl dočkat, až naskočí do letadla domů...

Štěpánek s Rosolem a realizačním týmem si dopřáli střídmou oslavu už v sobotu po triumfu ve čtyřhře, zatímco benjamínek Veselý šel radši spát. A vyplatilo se, v neděli se na třetí pokus dočkal svého prvního vítězství v Davisově poháru.

„Vyhrát první zápas v Davis Cupu je krásný pocit a další řekl bych maličký splněný sen. Vždycky je premiéra nejkrásnější a nejcennější, takže jsem rád,“ radoval se Veselý, který si pochvaloval i skvělou atmosféru.

I když už bylo rozhodnuto, na nedělní dvouhry dorazila opět plná hala. A dvacetiletý český talent si tak mohl vychutnat i přízeň japonských fanynek, které se na něho vrhly po rozhovoru pro týmový facebookový profil...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud