4. listopadu 2012 • 18:15

FOTO: Berdychova Ester oslnila průsvitnými šaty. Bez podprsenky

Autor: iSport.cz, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na kurtu zahájí Turnaj mistrů až v pondělí, ale Tomáš Berdych se neztratil už při slavnostní party, na kterém se v sobotu večer sešli nejlepší tenisté světa. Velký podíl na tom měla jeho půvabná přítelkyně Ester Sátorová.



Lídr světového žebříčku Novak Djokovič nasadil decentní brýle, domácí oblíbenec Andy Murray se zase prodíral davy zájemců o autogram. Výtěžek z charitativního večera putoval ve prospěch jedné z londýnských nemocnic pro děti.

Ester Sátorová a Tomáš Berdych byli ozdobou úvodního banketu před Turnajem mistrů v Londýně...
Ester Sátorová a Tomáš Berdych byli ozdobou úvodního banketu před Turnajem mistrů v Londýně...

Při pózování před objektivy fotoaparátů však zaujal také jediný český zástupce. Berdych za to může poděkovat svojí přítelkyni Ester Sátorové, která si na slavnostní událost oblékla velmi průsvitné šaty bez podprsenky a fanoušci si tak mohli vychutnat téměř naplno pohled na její svůdné křivky.

Přítomnost Ester přináší Berdychovi v této sezoně štěstí. Dvacetiletá modelka nechyběla u jeho dvou turnajových triumfů. „Pokaždé jsem byl na nich jen s ní bez trenérů. Takže kluci se budou muset hodně snažit, protože mají velkou konkurenci,“ vzkázal minulý měsíc svým trenérům po triumfu ve Stockholmu.

Nyní bude spoléhat na to, že se mu pod dohledem přítelkyně podaří zopakovat semifinálovou účast a za dva týdny pomoci českému týmu ve finále Davis Cupu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud