28. dubna 2009 • 15:10

Becker: svatba v pohádkovém zámku!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádnou skromnou svatbu, ale pořádnou veselici chystá bývalá německá tenisová hvězda Boris Becker. Sňatek s nizozemskou přítelkyní Lilly Kerssenbergovou oslaví trojnásobný wimbledonský vítěz v luxusním hotelu Suvretta ve švýcarském Svatém Mořici.



Obří pětihvězdičkový hotel se 180 pokoji a deseti apartmány, který připomíná pohádkový zámek, bude přes dva týdny plně k dispozici pouze novomanželům Beckerovým a jejich hostům.

Svatební obřad se uskuteční 12. června v 18:00 hodin. Svatebčané si pak budou užívat dlouhé radovánky, pro veřejnost se hotel znovu otevře až 1. července.

Podle magazínu Bunte dvaačtyřicetiletý Becker a jeho o devět let mladší partnerka v těchto dnech rozeslali pozvánky a na svatbě je očekávána řada celebrit.

Vítěz šesti grandslamových turnajů oznámil připravovaný sňatek před dvěma měsíci v populární televizní show "Wetten dass..." (Vsaďme se, že ...). S Kerssenbergovou se loni po tříleté známosti rozešel, ale nedávno se dali znovu dohromady.

Becker se bude ženit podruhé. S první manželkou Barbarou, s níž se rozvedl v roce 2001, má dvě děti. Navíc má nemanželskou dceru s modelkou Angelou Ermakovovou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud