5. července 2013 • 10:08

Nejen Lendl, vyhrávat učí Murrayho i Ferguson: Řekl mi tajemství!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistu Andyho Murrayho, který se dnes porve o finále s Polákem Janowiczem (ONLINE, 16:00 SEČ), motivují dva velikáni světového sportu! Trenér Ivan Lendl a Sir Alex Ferguson, dlouholetý fotbalový kouč Manchesteru United. A jak vidno, podpora zkušenějších má na Murrayho blahodárné účinky.



Andy Murray ve středu senzačně otočil zápas s Fernandem Verdascem a postoupil do semifinále. Na tribuně nechyběl Sir Alex Ferguson a jednoho z britských reportérů napadlo, jestli pak Murrayho „nevyfénoval“ podobně jako fotbalisty Manchesteru United.

„Nic takového,“ usmíval se Andy Murray. S Fergusonem mluvil až po utkání. Ne chvíli, ale dobrých dvacet minut!

„Zápas jsme moc neprobírali. Spíš jsme se bavili o všem, co s tenisem souvisí. Poradil mi, jak zvládnout určité tlaky a očekávání,“ libuje si Murray, jenž si rad Sira Alexe cení.

Co konkrétního mu Ferguson řekl? To Murray už prozradit nechtěl. „Pochopte, že šlo o soukromý rozhovor,“ odvětil. Takže tajemství!

Murray dnes musí udělat poslední krok, aby si zahrál finále Wimbledonu – porazit Poláka Jerzyho Janowicze. „Budou to nervy, ale nevadí mi to,“ hlásí Murray. Je přesvědčen, že včera během volna nabral dost fyzických i psychických sil.

Tenista Andy Murray slaví postup do semifinále Wimbledonu
Tenista Andy Murray slaví postup do semifinále Wimbledonu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud