27. června 2014 • 18:10

VIDEO: Provokatér! Rosol nepříteli Nadalovi shodil lahev s pitím

Autor: iSport.cz, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen si tak trochu zaprovokovat... Tenista Lukáš Rosol při svém bojovném vystoupení proti Rafaelu Nadalovi ve druhém kole Wimbledonu neodolal a po jedné z přestávek nenápadně Španělovi raketou shodil lahev s pitím. Rosola, který duel nakonec prohrál, ale při jeho klukovině zachytily televizní kamery.



Tihle dva se prostě nemají rádi. Rosol před dvěma lety Nadala překvapivě vyřadil už v prvním kole Wimbledonu a španělský tenista to těžce nesl. Dokonce si stěžoval, že na něj Rosol zkoušel nejrůznější triky jako třeba ťukání raketou o zem při jeho servisu.

VIDEO | Podívejte se na Rosolovu poťouchlost s Nadalovou lahví

Nadal byl tak rozhozený, že při střídání stran dokonce do Rosola vztekle strčil. Od té doby je vztah obou tenistů mírně řečeno dost chladný. Ve čtvrtek ale všechno – alespoň na první pohled – proběhlo v důstojném duchu.

„Každý jsme si hleděli svého,“ pronesl Rosol, jenž si však u rozhodčího opakovaně stěžoval, že Nadal mezi výměnami překračuje povolený limit 20 vteřin. Potvrdila to i televizní grafika, podle níž si bral český hráč při podání mezi míči v průměru povolených 17 vteřin a Nadal 25.

„Všichni hráči by měli mít mezi výměnami stejný čas. Ale tihle nejlepší si mohou dovolit víc než my normální,“ rýpnul si český tenista. A jak dokazuje záběr, kterým se teď baví celý tenisový svět, nezůstal jen u toho...

Navíc Nadal je známý tím, jak je na své lahve s pitím háklivý. Vždycky jsou dvě, vyrovnané v pečlivě vyměřených pozicích. Rosol není první, kdo si něco takového dovolil. Před rokem v Monte Carlu sáhl Španělovi na lahev Marinko Matosevic. Tehdy to Nadal přešel s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud