3. února 2011 • 14:34

VIDEO: Ivaniševič se vrátil. A klaněl se úderu snů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítěz Wimbledonu 2001 Goran Ivaniševič se po sedmileté pauze vrátil na profesionální tenisový okruh. Ve dvojici s Marinem Čiličem podlehl v 1. kole čtyřhry turnaje v Záhřebu slovenskému páru Polášek, Zelenay 6:7 a 4:6. Zápas zpestřila úžasná výměna, kterou skvěle zakončil Polášek. A od legendárního hráče si za neskutečný míček vysloužil uctivou poklonu.



Během utkání došlo k opravdu pikantní výměně. Ivaniševič podával, Zelenay míč jen lehce vrátil na druhou stranu dvorce.

Čilič se chystal zakončit. Snadný balon téměř bez práce, napadlo každého, kdo "nalitý míček" přímo na Čiličově raketě viděl.

Filip Polášek však předvedl neskutečnou reakci. Čiličův volej u sítě skvěle vyškrábl a udržel míč ve hře. Ten opět letěl směrem k Chorvatovi, tentokrát už na smeč. Poláček dokázal zareagovat i podruhé. A ještě bleskověji.

Už zády k síti balon prakticky poslepu vytáhl a vrátil na druhou stranu dvorce. Ba co víc - perfektním úderem prohodil překvapenou chorvatskou dvojici a zakončil skvělou výměnu. Zkoprnělý Ivaniševič pak vysekl slovenskému borci přímo na kurtu hlubokou poklonu.

A přesně kvůli takovým výměnám se vyplatí tenis sledovat.

Goran Ivaniševič se vrátil na kurty profesionálního okruhu. A hned se stal aktérem jedinečné výměny Goran Ivaniševič se vrátil na kurty profesionálního okruhu. A hned se stal aktérem jedinečné výměnyFoto ČTK


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud