5. dubna 2011 • 11:39

Wozniacká odmítla Playboy. Všechno nesvléknu!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mladá, krásná, ve svém oboru navíc nejlepší na světě. Dvacetiletá tenisová jednička Caroline Wozniacká patří mezi nejpřitažlivější hráčky na okruhu, reklamu dělá řadě známých firem. Dánská kráska teď dostala možnost, aby nafotila snímky pro prestižní pánské časopisy Playboy, Maxim a další. Všechny nabídky na odhalené fotky ale s díky odmítla.



"Nemám v úmyslu si všechno svléknout," vzkázala dánská tenistka, jež vyhrála čtrnáct turnajů včetně letošních podniků v Indian Wells a Dubaji. Do čela světového žebříčku se jako první Dánka v historii probojovala loni v říjnu.

Přitom řada jejích kolegyň takovým studem vůbec netrpí. Pro playboy pózovala například americká tenistka Ashley Harkleroadová, ústřední tvář časopisu v roce 2008.

V jiných magazínech se objevily žhavé fotky dalších známých tenistek. Kurnikovová, Kirilenková, Šarapovová, Ivanovičová, Hantuchová, dokonce i Serena Williamsová. Ty všechny už ukázaly odvážné snímky svým fanouškům.

Blonďatá kráska z dánského Odensee jejich řady zatím nerozšíří. "Je jí teprve dvacet. A nezapadalo by to do image, kterou si vybudovala," vzkázal její agent John Tobias případným dalším zájemcům o choulostivé fotografie, že to nepřichází v úvahu.



Světová jednička bude hrát za Prostějov
Světová jednička bude hrát za Prostějov


Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud