4. května 2011 • 11:00

Šílenec pronásledoval Serenu, vnikl do šatny

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako by toho nebylo nabylo na třináctinásobnou grandslamovou vítězku Serenu Williamsovou málo. K nepříjemnému zranění nohy o rozbitou sklenici po loňském Wimbledonu a vážným problémům s plicní embolií se přidal i psychopat, který bývalou světovou jedničku pronásledoval s urputností krvelačné šelmy.



Čtyřietiletý vyšinutý fanoušek Američanky byl zatčen policií poté, co se pokoušel proniknout do jejího domu na Floridě. Pomatený příznivec si k „návštěvě“  svého idolu vybral pondělní noc, dál než ke vstupní bráně se však naštěstí nedostal.

Ochranka při kontrole jeho řidičského průkazu zjistila, že  čtyřicetiletý Ouedraogo se již v minulosti třikrát pokoušel dostat do blízkosti tenistky, za což byl již také souzen.

Podle generálního prokurátora Malcova Cunninghama byl na fanouška Američanky už dříve vydán zákaz přibližovat se k mladší ze sester Williamsových.


Ouedraogo se do bezprostřední blízkosti tenisové hvězdy dostal při její nedávné návštěvě nákupního centra v Tampě, kde pod záminkou jejího osobního asistenta pronikl až do její šatny!

Ani po svém vyvedení se však nevzdal. Na svou hvězdu drze čekal ještě před východem z nákupního centra.

Muž při zatčení uvedl, že devětadvacetiletou tenistku "miluje a ví, že jeho city jsou opětované". Také prohlásil, že pro setkání s třináctinásobnou grandslamovou šampionkou by "udělal cokoliv, protože je to jeho spřízněná duše".

Teď už snad bude mít současná světová desítka od svého „obdivovatele“ pokoj.

Serena se dobře bavila
Serena se dobře bavila



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud