9. května 2011 • 10:30

Geniální prohoz Nadala. Llodra si už neškrtl

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Marně se v madritském čtvrtfinálovém duelu s Rafaelem Nadalem pokoušel francouzský tenista Michael Llodra o zázrak. Proti úřadující světové jedničce neměl jako řada jeho kolegů šanci. Možná definitivně to jednadvacátý hráč světa pochopil po prohozu halfvolejem.



První set vyhrál antukový král v pohodovém tempu 6:2, ve druhém se však  brzy jednatřicetiletý rodák z Paříže drží, hra i výsledek je vyrovnaná. Pak však přijde rozhodující moment utkání.

Stav utkání je 2:2 na gamy, při podání Llodry je také vyrovnáno - 30:30. Ale pak se vše zlomí. Bojovný Francouz nabíhá po prvním servisu na síť, na těžký return pod nohy dokáže výborně zareagovat, a i přesný pokus o forhendový prohoz skvěle vrací. Navíc pod nohy světové jedničky.


Nadal však svého soupeře překvapí milimetrově přesným halfvolejem, který zamíří až s neskutečnou přesností k postranní čáře. Game vyhrálá rodák z Mallorky a otřesený Llodra se už v zápase nezmůže na jedinou hru.

Nadal si v semifinále poradil ještě s Rogerem Federerem, se svou antukovou suverenitou skončil až na "mimozemšťanovi" Djokovičovi, který si připsal svůj šestý letošní triumf a dvaatřicáté vítězství v řadě.

VIDEO: Fantastický prohoz Rafaela Nadala proti Michaelu Llodrovi.

Fantastický obhoz Nadala byl začátkem Llodrova konce
Video se připravuje ...



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud