5. července 2011 • 19:00

Dárek pro Kvitovou: Song od Rudy z Ostravy!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gratulace se na čerstvou wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou hrnou ze všech stran. Nyní již světoznámé tenistce přály významné osobnosti nejen sportovního světa, čeká ji návštěva u prezidenta Klause, ale takové blahopřání ještě nedostala – známý zpěvák a bavič vystupující pod jménem Ruda z Ostravy složil fulnecké rodačce oslavnou píseň!



Moderátor Ruda z Ostravy si na to vypůjčil píseň Každý mi tě, lásko, závidí od Michala Davida. Ve své verzi nazvané Každý ti to, Petro, závidí, se vyznává z obdivu k novopečené wimbledonské superstar.

"Už jsem slíbil Jágrovi na Stodolní sochu, ale... včil ji postavím první tobě," slibuje další poctu Ruda ještě před samotným songem. "A s týma nehtama, to jsi úplně zabila, kurde. Nalakované nehty na Wimbledon! Dobře," dodává.



"Od malička tenis hrála, klidně i v zimě, v dešti, velký turnaj teď vyhrála, všichni jí triumf věští," zazní první slova ódy na jednadvacetiletou tenistku. "Přeju, ať tak hraje věčně a Rusky vzteky čůraj," přeje osobitým způsobem ostravský bard další úspěchy Kvitové.

A když pak Ruda procítěně v refrénu zapěje "Každý ti to, Petro, závidí, když nad hlavou zvedáš talíř," jediné oko nezůstane suché!

Vstoupit do diskuse
11

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud