7. listopadu 2011 • 11:30

Ruskám daly šperky, dostaly matrjošku! Češky dorazily do Prahy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tak tu mísu vezeme! Vítězný pokřik českých tenistek se nesl moskevskou halou, Kvitová a spol. si naplno užívaly velký triumf. Po finále Fed Cupu absolvovaly slavnostní recepci, kde se potkaly i s ruskými soupeřkami. Tenistky se proměnily v elegantní dámy, ochotně pózovaly s pohárem. A s finálovými soupeřkami si vyměnily dárky.



Minuty po fedcupovém vítězství byly hodně hektické. A jistě krásné a neopakovatelné. Šampaňské teklo proudem, zpívaly se vítězné chorály, pózovalo se s pohárem. České tenisové hrdinky prožívaly jedny z nejlepších momentů sportovní kariéry.

"Výhru jsem obrečela," přiznala dojatá Petra Kvitová, která proti ruským tenistkám zařídila dva body. Ona se spoluhráčkami, trenéry a dalšími členy realizačního týmu po utkání zamířila na slavnostní party pořádanou na počest čerstvých fedcupových vítězek.

Tenistky oblékly večerní šaty, nazuly lodičky s podpatky a pokračovaly ve slavení. Od  soupeřek dostaly matrjošky, dřevěnou dutou panenku spjatou s Ruskem. Finálovým sokyním naopak věnovaly české granáty, náušnice a náhrdelníky.

Hrdé vítězky. Na slavnostní recepci se Češky spolu s kapitánem Petrem Pálou vyfotily i s pohárem pro vítězky
Hrdé vítězky. Na slavnostní recepci se Češky spolu s kapitánem Petrem Pálou vyfotily i s pohárem pro vítězky

Večírek si všechny hráčky moc užívaly. Květa Peschkeová, která oznámila konec fedcupové kariéry, si s chutí zatančila i s nehrajícím kapitánem Petrem Pálou.

Další program tenisových šampionek je hodně nabitý. Hráčky v Moskvě během pondělního dopoledne absolvovaly focení s pohárem, pak už se přesunuly do Prahy.

V šest večer je v pražské Stromovce v areálu Sparty čekalo setkání s  fanoušky. Tam se více jak hodinu podepisovaly stovkám příznivců...

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud