7. února 2012 • 16:30

Legenda a učednice. Navrátilová s Kvitovou natáčely ve Wimbledonu

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě levoruké tenistky, obě původem z Česka, obě šampionky Wimbledonu. Martina Navrátilová se sešla v úterý s Petrou Kvitovou ve slavném All England Clubu u příležitosti natáčení dokumentu pro americkou televizní stanici CNN.



„Hodně se těším, že se sejdeme,“ vyprávěl jednadvacetiletá Češka o víkendu při Fed Cupu ve Stuttgartu. S pětapadesátiletou legendou měly společný londýnský program.

Navrátilová se v pondělí večer zúčastnila vyhlašování cen Laureus coby členka poroty, Kvitová jako nominovaná v kategoriích Sportovkyně roku a průlom roku.

Navrátilová byla dětským idolem české tenistky a na oplátku označuje Kvitovou za svou nejoblíbenější tenistku současnosti.

„Není to nic proti ostatním tenistkám, ale uvnitř jí hrozně fandím. Ona je prima holka, navíc levačka. Potvrzuje, že jsme vynikající tensiový národ,“ prohlásila Navrátilová letos při Australian Open.

Martina Navrátilová (vlevo) pózuje s Petrou Navrátilovou před vchodem na wimbledonský centrkurtFoto Facebook (Wimbledon)

Loni ve Wimbledonu jí zase triumf Kvitové tak dojal, že si spolu na chodbě před šatnou poplakaly.

Dnes už se po All England Clubu, jehož jsou díky svým triumfům členkami, procházely s úsměvem na tváři.

Zapózovaly před vstupem na centrkurt a také před originálem slavné trofeje.

Na talíři Venus Rosewaterové jsou vyryta jejich jména. To Petry Kvitové pouze jednou, Martiny Navrátilové hned devětkrát.

Petra Kvitová si vystavila na facebookový profil fotku před obřím plakátem připomínajícím její a Djokovičův triumf na loňském Wimbledonu
Petra Kvitová si vystavila na facebookový profil fotku před obřím plakátem připomínajícím její a Djokovičův triumf na loňském Wimbledonu

Vstoupit do diskuse
5

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud