9. března 2012 • 13:18

VIDEO: Wozniacká útočila na Šarapovovou. Žert jí nevyšel

Autor: jon
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prestižní tenisový turnaj v americkém Indian Wells se teprve rozbíhá, hráčky zatím mají čas na legrácky. Včetně největších favoritek. Současná světová čtyřka Caroline Wozniacká chtěla vylekat Marii Šarapovovou. Chystaný žertík ale neklapl, nafouklý balonek totiž dánské tenistce nepraskl.



Wozniacká, která dlouho vládla ženskému světovému žebříčku, má ráda legraci. Už imitovala Rafaela Nadala, vymyslela si škrábnutí od klokana. Tentokrát se jejím terčem stala ruská kráska Maria Šarapovová.

Dánská tenistka s úsměvem na rtech nafoukla balonek a přiblížila se za záda nic netušící Šarapovové. Ta zrovna mluvila do kamer a poskytovala v Indian Wells interview před začátkem turnaje.

Nafouklý balonek jí ovšem nepraskl, žertík nevyšel. "S**t," ulevila si Wozniacká, když se nejprve při výskoku na balonek netrefila a poté, co jí při druhém pokusu nepraskl. "Děláš si legraci?!" otočila se s údivem ruská diva, cože to zase její soupeřka vymýšlí.

Srandičky blonďatou tenistku jistě brzy přejdou. Už v sobotu v Indian Wells čeká Wozniackou vstup do turnaje proti Rusce Makarovové.

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud