23. května 2012 • 09:58

VIDEO: Štěpánek nepotřebuje podavače míčků, ovládá kapsovou fintu!

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští tenisté na Světovém poháru družstev v Düsseldorfu září. Po výhře nad Japonskem 2:1, si poradili i s Američany. Nejdříve Tomáš Berdych znemožnil bývalou světovou jedničku Andyho Roddicka 6:1, 6:2. Druhý zápas sehrál Radek Štěpánek s Jamesem Blakem, kterému také povolil pouhé tři gamy a po setech 6:2 a 6:1, se mohl radovat z vítězství. V zápase, ve kterém se snad ani nezpotil, navíc předvedl nevídaný trik, který jeho fanclub nazval "kapsovou fintou".



Třiatřicetiletý rodák z Karviné prožil proti Jamesovi Blakeovi pohodový zápas. Jeho klid a sebevědomí v zápase dokazuje situace z druhého setu.

Za stavu 6:2 a 4:1 český reprezentat podával. Jeho první servis, který skončil v autu, Blake odehrál vysokým lobem směrem ke Štěpánkovi.

Většina tenistů na okruhu ATP by si odehraného balónku ani nevšimla a od podavačů míčků by si nechala hodit nový balón. Jenže, to by u toho nesměl být Radek, aby něco nevymyslel.

VIDEO: Štěpánkův trik nazvaný "kapsová finta"

Vysoký lob z rakety Jamese Blakea suše chytil přímo ze vzduchu do kapsy, jako by se nechumelilo. Oficiální fanclub české tenisové dvojky pojmenoval tento exhibiční kousek, jako "kapsovou fintu" Radka Štěpánka.

Radek Štěpánek v rozepři s rozhodčím Pascalem Mariou, za ním trenér Jaroslav Navrátil
Radek Štěpánek v rozepři s rozhodčím Pascalem Mariou, za ním trenér Jaroslav Navrátil

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud