25. srpna 2012 • 08:00

Nejlepší deblistky světa: Vyberte nejsympatičtější pár na okruhu!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE  | ANKETA | Jsou trošku ve stínu svých známějších kolegyň. Maria Šarapovová, Caroline Wozniacká, Ana Ivanovičová... To jsou jména, která se v této souvislosti skloňují dnes a denně. Po světových turnajích se však prohání slečny, které svým půvabem nijak za svými slavnějšími kolegyni nezaostávají. Vyberte nejkrásnější deblový pár světového tenisu!



Tenisovému žebříčku nejlepších deblistek světa vládnou Italky Sara Erraniová s Robertou Vinciovou. Asi nikdo nepochybuje, že i přes jejich současnou první příčku jsou nejlepší dvojicí světa sestry Williamsovy, které své postavení potvrdily i na nedávno skončených olympijských hrách a Wimbledonu.

A i pak se dá o vládě Italek pochybovat. Obě totiž mohly zakusit sílu české dvojice Hradecká, Hlaváčková, které podlehly jak ve čtvrtfinále Wimbledonu, tak i olympijských her.

V naší fotogalerii se podívejte na přehlídku nejlepších deblových párů světa a vyberte nejsympatičtější dvojici.

HLASUJTE V ANKETĚ POD FOTOGALERIÍ.

1. LIEZEL HUBEROVÁ, LISA RAYMONDOVÁ Dohromady jim je 75 let, přesto, anebo právě proto patří americký deblový pár Liezel Huberová a Lisa Raymondová k absolutní špičce ženského deblu. V semifinále Wimbledonu však velezkušená dvojice poznala sílu českého páru Hradecká, Hlaváčková, který poslal ostřílený americký debl domů.
1. LIEZEL HUBEROVÁ, LISA RAYMONDOVÁ  Dohromady jim je 75 let, přesto, anebo právě proto patří americký deblový pár Liezel Huberová a Lisa Raymondová k absolutní špičce ženského deblu. V semifinále Wimbledonu však velezkušená dvojice poznala sílu českého páru Hradecká, Hlaváčková, který poslal ostřílený americký debl domů.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud