1. května 2013 • 15:21

Hokejisté se na letišti minuli s Djokovičem. Přiletěl léčit kotník

Autor: rou, mjk, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádné překvapení málem čekalo na české hokejisty před odletem na světový šampionát do Švédska. Na letišti se totiž jen o pár minut minuli se světovou tenisovou jedničkou Novakem Djokovičem. Ten v Praze dopoledne navštívil fyzioterapeuta Pavla Koláře. S vyhlášeným odborníkem přijel pravděpodobně konzultovat nedávné zranění kotníku.




Kolář návštěvu tenisové hvězdy potvrdil, ale více ji komentoval nechtěl. "O pacientech, kteří si to nepřejí, informace neposkytujeme," citoval fyzioterapeuta pro ČTK mluvčí českého daviscupového týmu Karel Tejkal. Kolář dlouhodobě spolupracuje i s tenisovou reprezentací.

Djokovič si poranil kotník před třemi týdny ve čtvrtfinále Davisova poháru proti USA, v němž zajistil srbskému výběru postupový bod. Následně visel otazník nad jeho účastí na turnaji Masters v Monte Carlu, kde ale nakonec zahájil antukovou sezonu excelentně. Ve finále porazil ve dvou setech Španěla Rafaela Nadala, jenž v monackém knížectví usiloval o triumf devátý rok po sobě.

V tomto týdnu má pětadvacetiletý Srb volno. Znovu se má svěřenec slovenského kouče Mariána Vajdy, jenž ho dnes v Praze doprovázel, představit na dalším podniku Masters v Madridu, který začne o víkendu. Ve španělské metropoli se bude snažit navázat na předloňský titul.

Čeští hokejisté odletěli na 1. máje do Švédska na MS. Cíl? Medaile!
Video se připravuje ...

Na letišti se minul s hokejisty

Pokud chtěl Novak Djokovič svoji návštěvu Prahy utajit, tak ho potkala pořádná smůla. V hale Letiště Václava Havla totiž narazil na chumel sportovních novinářů, kteří čekali na českou hokejovou reprezentaci.

Ta vyrazila krátce po půl jedenácté bojovat o medaili na mistrovství světa do Švédska.

Djokovič se ovšem před novináři jen mihl a už spěchal do připraveného auta před vchodem. Jeho slovenský trenér Marián Vajda pak jen upozornil, že žádný rozhovor se světovou jedničkou nikdo neuloví.

Novak Djokovič se svým koučem Mariánem Vajdou (vpravo) před pražským Letištěm Václava Havla
Novak Djokovič se svým koučem Mariánem Vajdou (vpravo) před pražským Letištěm Václava Havla

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud