31. května 2013 • 22:29

Nadal se v Paříži zlobil kvůli Rosolovi: Program zápasů je vtip!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odehrál dvě kola, v obou se značně zapotil. Největší favorit French Open Rafael Nadal byl po výhře nad Slovákem Martinem Kližanem ve druhém kole hodně vytočený. Sedminásobného šampiona Roland Garros naštvalo, že kvůli dešťovým přestávkám šel na kurt o den později než jeho příští protivník Fabio Fognini, který vyřadil Lukáše Rosola.



Nadal s Kližanem svůj zápas měli odehrát ve čtvrtek odpoledne, jenže se stihli jen rozpinkat. Déšť oba hráče vyhnal z kurtu Suzanne Lenglenové už po rozehrávce, jejich zápas pořadatelé přesunuli na pátek dopoledne.

Obhájce loňského triumfu tím pořadatelé pořádně namíchli. Rosol s Fogninim, z jejichž duelu vzešel Nadalův soupeř ve třetím kole, svůj zápas ve čtvrtek stihli (na kurt číslo tři šli jako druzí v pořadí po ženské dvouhře).

Důvodem pro dřívější nasazení bylo to, že Rosola čekala později ve čtvrtek čtyřhra (tu nakonec odehrál až v pátek, s Polákem Kowalczykem podlehli domácímu páru Llodra, Mahut). "Zápasový program je vymyšlený blbě, tohle bylo špatné řešení," zlobil se Nadal.

"Program zápasů, to je snad vtip. Příště se teda také zapíšu do čtyřhry a dostanu přednost při zápase? Pro to není omluva," čertila se světová čtyřka.

Nadal se proti bojujícímu Kližanovi nadřel, postoupil až po relativně vyrovnaných čtyřech setech (4:6, 6:3, 6:3, 6:3). "Dnes jsem na kurtu strávil tři hodiny, zatímco můj soupeř odpočíval a v šatně se díval na televizi," komentoval to antukový suverén.

Duel s Italem Fogninim ho čeká už v sobotu. "Jediné, co můžu udělat, je zůstat pozitivní, usmívat se a co nejlépe se připravit na zítřek," dodal Nadal.

Ne, takhle ne. Největší favorit French Open Rafael Nadal musel tvrdě makat už v prvním kole, kde mu zatápěl Němec Daniel Brands
Ne, takhle ne. Největší favorit French Open Rafael Nadal musel tvrdě makat už v prvním kole, kde mu zatápěl Němec Daniel Brands

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud