5. srpna 2007 • 00:00

Šarapovová zastavila vítězné tažení Čakvetadzeové

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Maria Šarapovová zastavila v sobotním semifinále tenisového turnaje v San Diegu vítězné tažení ruské krajanky Anny Čakvetadzeové, která usilovala o třetí triumf na okruhu WTA za sebou.



Maria Šarapovová zastavila v sobotním semifinále tenisového turnaje v San Diegu vítězné tažení ruské krajanky Anny Čakvetadzeové, která usilovala o třetí triumf na okruhu WTA za sebou. Obhájkyně titulu zvítězila 6:3, 6:2 a ve finále se dnes utká se Švýcarkou Patty Schnyderovou. Šarapovové pomohlo proti vítězce turnajů ze Cincinnati a Stanfordu, která předtím vyhrála dvanáct zápasů za sebou, především výborné první podání. "První set byl docela náročný, ale po prvním brejku v druhé sadě to už naopak šlo až nečekaně hladce," řekla po utkání nejvýše nasazená tenistka, která kvůli potížím s ramenem nehrála od vyřazení ve wimbledonském osmifinále. V druhém semifinále turnaje dotovaného částkou 1,34 milionu dolarů zvítězila Schnyderová nad další Ruskou Jelenou Dementěvovou 7:6 a 6:0. V druhé sadě Švýcarka svou soupeřku jasně přehrála, proměnila však až sedmý mečbol.


Výsledky: Dvouhra - semifinále: Šarapovová (1-Rus.) - Čakvetadzeová (3-Rus.) 6:3, 6:2, Schnyderová (11-Švýc.) - Dementěvová (9-Rus.) 7:6 (7:4), 6:0.

Témata: 

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud