7. srpna 2014 • 23:35

Příliš brzký konec! Kvitová nestačila na Makarovovou, končí v 3. kole

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

TURNAJ V TORONTU | Pro wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou skončil turnaj v Torontu ve 3. kole. Ruské tenistce Jekatěrině Makarovové podlehla 4:6, 6:1 a 2:6.



Nasazená dvojka a světová čtyřka Kvitová přišla hned o svůj druhý servis, což rozhodlo úvodní set. V jeho závěru při setbolu Makarovové začalo poprvé pršet, ale po návratu na kurty 19. hráčka světa z Moskvy dopodávala set do vítězného konce.

Pak se však Kvitová rozjela. Útočnou hrou si získala jasnou převahu, mnohem víc si pomáhala servisem a povolila soupeřce jediný game. Hned v úvodním gamu třetí sady však znovu utkání přerušil déšť a Kvitovou předchozí agrese a hlavně přesnost opustily.

Další servis si dvojnásobná grandslamová šampionka prohrála ve čtvrté hře a za stavu 1:4 si k ní sedl na lavičku trenér David Kotyza. Jeho rady však porážku neodvrátily, osmou dvojchybou nabídla Makarovové mečbol a vlastní chybou ho pomohla soupeřce i proměnit.

Zatímco v roce 2012 Kvitová získala v Montrealu titul, letos skončila v osmifinále. Z českých tenistek bojuje ve 3. kole ještě Lucie Šafářová proti světové jedničce Sereně Williamsové z USA.

Dvouhra - 3. kolo:

Makarovová (Rus.) - Kvitová 6:4, 1:6, 6:2,
Suárezová (14-Šp.) - Šarapovová (4-Rus.) 6:2, 4:6, 6:2,
Wozniacká (11-Dán.) - Rogersová (USA) 6:1, 6:0.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud