26. června 2020 • 17:20

Parádní tenis u Máchova jezera! Česká trojka vyhrála (jen) bláznivou výměnu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wimbledon letos nebude, French Open je odložené až na podzim. Přesto mohou fanoušci vidět zajímavý tenis i v českých podmínkách. V rámci turnaje Macha Lake Open s dotací 980 tisíc korun ji předvedli při jedné výměně ve druhém setu Zdeněk Kolář a Jan Šátral.



Tenisová sezona se pomalu probouzí k životu dalším ze série českých turnajů. Na kurtech ve Starých splavech se na začátku pátečního programu potkala česká trojka Zdeněk Kolář (229. hráč světa) proti Janu Šátralovi (378. hráč světa). Šátral utkání nakonec vyhrál 7:6 a 6:3.

Vrchol zápasu přišel krátce před jeho koncem. Ve druhém setu podával Šátral, který v něm vedl už 5:2, a tenisté rozehráli parádní podívanou. Míč přelétl přes síť celkem šestnáctkrát, od poloviny výměny se po Kolářově kraťasu dostali oba k síti, kde se snažili jeden druhého vyšachovat krátkými údery do protipohybu.

Šátral se pak musel vracet zpátky, ale dokázal ještě vrátit míč vrátit zpátky, ačkoliv ho zahrál zády k síti. Jako několikrát v průběhu výměny to vypadalo, že další úder už nestihne, ale míček ještě stačil vyškrábnout… Už však letěl do autu. Kolář se tedy radoval, ovšem o chvíli později už slavil Šátral.

Vychutnejte si na videu celou výměnu, které zatleskali přítomní diváci. Přenosy z turnaje nabízí O2 TV Tenis.

 

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud