28. srpna 2008 • 14:00

Gabriela Sabatini, stále krásná a bez chlapa

Autor: Blesk
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V osmdesátých letech po ní chlapi šíleli. Tmavé vlasy a ještě tmavší oči z ní udělaly tehdejší sexsymbol. Argentinka Gabriela Sabatini však okouzlila fanoušky hlavně tenisem!



„Jakmile jsem od rodičů dostala první raketu, změnil se mi život,“ vyprávěla několikrát dnes už osmatřicetiletá šarmantní dáma.

V šesti letech na kurtu začala, v osmi poprvé vyhrála turnaj, ve třinácti triumfovala na prestižním juniorském klání Orange Bowl v Miami.

V patnácti se dostala do semifinále Roland Garros, ve dvaceti vyhrála US Open. A v šestadvaceti ukončila kariéru. Dlouhodobé potíže s břišními svaly ji okradly o mnohé úspěchy.

„Abych se přiznala, byla to jedna z nejlepších věcí, co mě potkala,“ přiznala po letech tehdejší rivalka, fenomenálníSteffi Graf. Na dvorcích si Sabatini přišla na 135 milionů korun.

„Byly to těžce vydělané peníze. Tenisový život je strašně stereotypní,“ podotkla. „Teď je to mnohem lepší,“ doplnila čarokráska. Není divu, že po ní prahl nejeden playboy! Prošla prý náručemi miliardáře Donalda Trumpa, tenisty Henri Leconta či zpěváka Ricky Martina.

„Jasně. Spala jsem se všemi,“ vypálila. Pak ale vážně dodala. „Opravdu si myslíte, že profesionální tenista má čas takhle dovádět? Za každý odpočinek je vděčný. Psaly se nesmysly,“ upozornila otráveně.

Teď, stále ještě nezadaná »Gaby«, zraje jako víno v Buenos Aires a své soukromí si střeží jako lev. Díky reklamám na Pepsi, sluneční ýle, rakety, oblečení i mléko shrábla miliony.

Nejvíc jí ale vynášejí po ní pojmenované parfémy, které jsou populární na celém světě. „Jsem teď šťastná. Opravdu šťastná,“ dodala.

Články odjinud


Články odjinud