25. srpna 2009 • 23:00

Hingisová si zatančí v britské verzi Stardance

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTOGALERIE - Bývalá tenisová hvěžda Martina Hingisová se objeví v britské verzi pořadu Stardance. Partnerem osmadvacetileté Švýcarky, která se sportem skončila poté, co jí dopingová kontrola objevila v těle kokain, bude amatérský mistr světa v latinskoamerických tancích Matthew Cutler.



Expřítelkyně Radka Štěpánka je už teď jednou z favoritek soutěže, sázkové kanceláře na její vítězství vypsaly kurz 5, píše britský deník The Sun.

Bývalá tenistka Martina Hingisová
Bývalá tenistka Martina Hingisová


Hingisová se zařadí do dlouhého seznamu sportovců, kteří se objevili v nejrůznějších mutacích zábavné taneční soutěže. V České verzi pořadu už se takto prezentovali například desetibojař Tomáš Dvořák, akrobatický lyžař Aleš Valenta i kajakářka Štěpánka Hilgertová.

Hingisová (prvních šest fotek) v žebříčku tenisových krásek:



Pětinásobná vítězka grandslamových turnajů Hingisová se v minulosti proslavila nesporným tenisovým uměním i přořízlou pusou, která jí často dostávala do problémů. V roce 1998 například prohlásila o zraněné konkurence Grafové, že je stará a čas její slávy je už pryč. O rok později to ale paradoxně byla právě německá tenistka, kdo dokonalým obratem ve finále French Open dohnal Hingisovou přímo na kurtu k psychickému zhroucení.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud