25. ledna 2010 • 10:47

Fanoušci se lekli: Venus nemá kalhotky

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Americká tenistka Venus Williamsová při Australian Open hodně zaskočila své fanoušky. Jakmile tady začala hrát, všichni na tribunách kolem kurtu strnuli: „Bože, ona snad na sobě nemá kalhotky!“



Venus má za sebou ve 29 letech pět vyhraných Wimbledonů a dva opanované US Open, je žijící legendou světového tenisu. Ale ani kdyby předvedla sebeúchvatnější úder, nevyvolala by v Melbourne takový rozruch jako poté, co se s pohoršením začala probírat její garderóba.

Venus Williamsová, "oblečená neoblečená":

Venus Williamsová nemá kalhotky? Optický klam!
Video se připravuje ...

Nejde o to, že by byl její žlutý tenisový úbor nevkusný. Fanoušky spíš zaskočilo, když se Williamsová několikrát při hře natahovala po míčku a při tom jí „bylo vidět pod sukně“. A tam – jako by na sobě neměla už nic.

Venus Williamsová ve svém odvážném úboru. Venus Williamsová ve svém odvážném úboru.Foto ČTK

Ve skutečnosti šlo jenom o optický klam. Venus na sobě spodní prádlo měla, jen zvolila odstín tělové barvy. A byla na svůj výběr náležitě hrdá.

„Tohle všechno bylo ušito podle mých návrhů,“ řekla. „Hodně jsem se snažila o efekt hlubokého výstřihu. Ten jsem podpořila výběrem spodního prádla tělové barvy. Myslím, že se to opravdu povedlo. Vsaďte se, že za něco takového se nebudete stydět, ani když si to obléknete za dvacet let.“

Venus Williamsová ve svém odvážném úboru.
Venus Williamsová ve svém odvážném úboru.

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud