1. února 2010 • 14:18

Proč Serena vyhrála? Naštval jí divák

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle tajemství zůstalo nějakou dobu skryto. Teď už ale tenistka Serena Williamsová prozradila, proč se jí povedlo vyhrát finále Australian Open proti Justine Heninové. Motivoval jí prý jeden nepřející divák.



Obvykle sportovci pomůže, když mu fanoušci fandí. Americká tenisová ranařka Serena Williamsová je ale tak trochu zvláštní případ. Potvrdila to i o víkendu při finále Australian Open, kdy se vzchopila z nepříznivé situace jen díky tomu, že se rozhodla finále vyhrát natruc jistému fanouškovi soupeřky.

Utkání o titul se zrovna lámalo. Po prvním setu patřícím Američance vyhrála druhou sadu Belgičanka. Co se stane v setu číslo tři? Jistější údery a pohodu cítila v tu chvíli spíš Heninová, na raketu Sereny se plížila zoufalost.

Serena WilliamsFoto ČTK foto

A v tom se z tribuny ozvalo: „Justine, ty jí porazíš! Ona není zas tak dobrá!“ Když to sebevědomá Američanka uslyšela, úplně se jí podle jejích slov zatmělo před očima. "Podívala jsem se směrem k němu a v hlavě mi rezonovalo: Tak chlape, to toho o mně moc nevíš,“ popisovala Williamsová.

Napnula všechny síly, aby to tomu neznámému opovážlivci natřela. Od fanouškovského výkřiku předváděla zničehonic úžasný tenis, vyhrála všechny zbývající gamy. Skrytý vztek jí pomohl k úspěchu.

„Jak o tom tak zpětně přemýšlím, ten člověk mi moc pomohl. Takže díky,“ tvrdila Serena sarkasticky po vyhraném utkání. I díky křiklounovi z tribuny tak získala dvanáctý grandslamový titul.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud