6. března 2010 • 04:59

Dočkala se. Hingisová se bude vdávat

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Partnery střídala jako kabelky, ale teď už prý konečně našla toho pravého. Bývalá tenisová královna Martina Hingis (29) na žádost o ruku odpověděla ano svému partnerovi Andreasi Bieriovi (38).



Jedna z nejlepších hráček bílého sportu hledala toho pravého hodně dlouho. Mezi její úlovky patřili i dva Češi – hokejista Pavel Kubina a tenista Radek Štěpánek. S Radkem Martina chodila před čtyřmi lety, a dokonce došlo na zásnuby. Pak najednou po 1,5 roce láska vyprchala

. Teď je ale Martina opět zamilovaná a chystá svatbu. „Andreas mně udělal nabídku k sňatku a já odpověděla ano!“ prozradila bývalá tenistka, která ukončila kariéru kvůli pozitivnímu testu na kokain v listopadu 2007.

Ivo Heuberger Bývalý švýcarský tenista byl první velkou láskou mladé Martiny. Před veřejností se dlouho skrývali. Magnus Norman V létě 2000 prožila s bývalým švédským tenistou a velkým sympaťákem pouze krátký fl irt. Chris Calkin Jako právník pomohl dostat do vězení muže, jenž Martinu obtěžoval.

Chodila i s Kubinou.
Chodila i s Kubinou.


Žili spolu přes rok. Sol Campbell Mohutný anglický fotbalista byl jen krátkou epizodou v životě švýcarské hvězdy. Sergio Garcia Španělský golfi sta okouzlil úspěšnou tenistku při natáčení reklamy a byl z toho další roční vztah.

Stefan Egger Lyžařský instruktor s vizáží playboye omámil Hingis v roce 2003. Dlouho spolu ale nebyli. Pavel Kubina Český hokejista si s tenistkou užil na Floridě pouze půlroční románek. Radek Štěpánek Mohl se stát osudovým mužem. Dokonce Martinu požádal o ruku, ale po roce a půl se rozešli.

S TĚMI VŠEMI CHODILA
Ivo Heuberger Bývalý švýcarský tenista byl první velkou láskou mladé Martiny. Před veřejností se dlouho skrývali.

Magnus Norman V létě 2000 prožila s bývalým švédským tenistou a velkým sympaťákem pouze krátký fl irt. Chris Calkin Jako právník pomohl dostat do vězení muže, jenž Martinu obtěžoval. Žili spolu přes rok.

Sol Campbell Mohutný anglický fotbalista byl jen krátkou epizodou v životě švýcarské hvězdy.

Sergio Garcia Španělský golfi sta okouzlil úspěšnou tenistku při natáčení reklamy a byl z toho další roční vztah. Stefan Egger Lyžařský instruktor s vizáží playboye omámil Hingis v roce 2003. Dlouho spolu ale nebyli.

Pavel Kubina Český hokejista si s tenistkou užil na Floridě pouze půlroční románek. Radek Štěpánek Mohl se stát osudovým mužem. Dokonce Martinu požádal o ruku, ale po roce a půl se rozešli.
Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud